Orákulum horoszkóp október 24–30. között! Nézd meg mire kell számítanod ezen a héten!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Orákulum horoszkóp október 24–30. között! Nézd meg mire kell számítanod ezen a héten!

Orákulum-horoszkop-oktober-24-30-kozott-nezd-meg-mire-kell-szamitanod-ezen-a-heten

Erre a hétre is Colette Baron-Reid Enchanted Map névre hallgató orákulum kártyái lesznek a segítségünkre, hogy a 12 csillagjegy üzenete megfogalmazódjon. Lássuk az útmutatásokat!

Kos – The Fire Prince

Több olyan apró jel, esemény, ember bukkan fel az életedben, amelyek hatására folytatnod kell az utadat céljaid felé. Szükséged lesz az optimizmusodra a következő napokban, mert a kis csodák, észrevehetetlennek tűnő szépségek ott vannak előtted. Képes vagy a dolgokat helyretenni, egy suhintás a varázspálcáddal, és kész is, ennyire egyszerű. Minden okod megvan rá, hogy bizakodó légy, oszd meg másokkal is lelkesedésed, mert inspirációt jelentesz számukra.

Bika – The Ice Queen

A gondolataidat, ötleteidet raktározd el, akkor vedd elő, mikor eljött a megfelelő pillanat. Most inkább olyan időszak következik, amikor jobb ha nem cselekszel semmi különlegeset, hanem kissé megállsz, és megvizsgálod, átlapozod életed eddigi fejezeteit. Légy hálás a jó dolgokért, a megvalósításaidért. Egyszerre csak egy dologra koncentrálj, légy türelmes.

Ikrek – The Chess Queen

Az utóbbi időszakban több stratégián, terven is dolgoztál, amelyek mind a jövőddel kapcsolatosak. De most tarts szünetet, mert különben eltávolodsz a valóságtól és jelentől. A csodás jövő illúziója csábító lehet, de az nem feltétlenül jelent jót számodra. Ne hagyd figyelmen kívül az apró jeleket, amelyek az utadba kerülnek, mert ezek alapján előnyös helyzetekbe kerülhetsz. A hibáidtól ne félj, a lényeg, hogy dönts és lépj.

Rák – The Web Weaver

Ismét elérkezett életedben az a pont, mikor újra kell gondolnod a terveidet, céljaidat. Ehhez teljes odafigyelésre, intuícióra lesz szükség, amit csak követned kell, még akkor is, ha párszor kérdőjelek merülnek fel. Most a ráció nem fog sokat segíteni rajtad, sőt még veszélybe is sodródhatsz, ha a józan eszedre hallgatsz. Gyakorold a türelmet, a végén nagy hasznodra fog válni.

Oroszlán – The Hungry Ghosts

A félelem a kudarctól, és a múltad néhány árnyéka a következő napokban próbára tehet, így az agyad által kreált illúzióknak könnyen befellegezhet. El kell vonatkoztatnod a negatív hatásoktól, és inkább éned valódiságával törődj. Ne hagyd becsapni magad a külsőségek által, mert nem minden arany, ami fénylik.

Szűz – The Spirit Whisperer

Megeshet, hogy következő napokban zaklatottá válsz, vagy konfliktushelyzetbe keveredsz, és nem tudod megmagyarázni, hogy miért. Bármi is történjék, a megérzéseidre kell hagyatkoznod, és akkor nem történik semmi rossz dolog. Fektess hangsúlyt a kapcsolataidra, mert ezáltal bölcsebbé válsz.

Mérleg – The Prison Waif

A támadó, negatív gondolatok, meggyőződések teljesen eltorzítják a realitásérzékedet, így nem tudod kiválasztani azokat a dolgokat, amelyeket szeretsz, amelyek vonzanak. Hiába gondolsz az álmaidra, egy hang mindig megszólal a fejedben, és azt mondja: “te ezt úgy sem tudod megcsinálni”, “te ezt nem érdemled meg”. És ha ezen nem tudsz változtatni, akkor saját magad rabja leszel. Inkább nyisd ki a lehetőségek ajtaját, és lépj be a szabadság szobájába, ahol kedvedre szárnyalhatsz.

Skorpió – The Lady of Lightning

Egy váratlan változás fog történni az életedben, ami erőt ad ahhoz, hogy megvalósítsd rég dédelgetett terveidet. Megvilágosodsz, mert egy váratlan lehetőség toppan be az ajtódon, ezért légy felkészülve rá. Ne állj ellen a változásnak, hiszen pozitív események, élmények fognak bekövetkezni az életedben. Te csak kövesd a fényt.

Nyilas – The Spiral Dancer

Az elfoglaltságod miatt ezekben a napokban megfeledkezel azokról az emberekről, amelyek fontosak számodra. Ideje egy kis szünetet tartanod, ülj le egy rövid időre, szedd össze magad, és mikor készen állsz rá, ismét jöhet a munka, de érdemes egy időre kevesebbet vállalnod, és átadnod valakinek az irányítást, így még jobban fognak tisztelni, de azzal is tisztában lesznek a kollégáid, hogy nem vagy manipulálható.

Bak – Gaia’s Garden

Amennyiben az erőforrások felhalmozásával vagy elfoglalva, a következő időszak erre nem alkalmas. A bőség egy olyan erő, amely minden pillanatban jelen van az életedben, mert az Univerzum erre lehetőséget biztosít számodra. Ezért légy hálás és köszönd meg, hogy a rendelkezésedre álló dolgok ott vannak előtted, csak használnod kell, hogy boldog légy. És oszd meg másokkal is az örömed, mert a siker íze így még édesebb lesz.

Vízöntő ˜– The Diamond Dreamer

A nemláthó világ, amelyre mindig is vágytál, kezd formát ölteni, és már látszanak a körvonalai is. Ezért most figyelj oda, hogy mit érzel, és mire vágysz, mert nagy az esély arra, hogy mindez be fog következni. Ha házra, lakásra vágysz, akkor megtalálod az irányt, ugyanez érvényes az életed párjára, a munkahelyre is. A lehetőségek ott vannak előtted, csak arra várnak, hogy észrevedd.

Halak – The Rainbow Prince

Ahhoz, hogy irányítani tudj egy helyzetet, nem kell még feladnod önmagad, nem kell lemondanod az álmaidról. A céljaid elérésében nagy szükséged van saját magadra, de ha erről megfeledkezel, saját magad áldozata leszel. A legjobbat érdemled, ezért fel kell vállalnod magadat, az álmaidat, mert csak így tudsz változást elérni az életedben.

Forrás: http://filantropikum.com/

The post Orákulum horoszkóp október 24–30. között! Nézd meg mire kell számítanod ezen a héten! appeared first on intuíciók.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Harmat Klára
    Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*
*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..