Kos

Fejezd be a régi dolgokat életed minden területén, mielőtt újakba fognál. Ha viszont valami sehogyan sem megy, akkor azt nem érdemes erőltetni. Nézz szembe a kudarcaiddal, és tanuld meg, hogy a csalódásokból is lehet profitálni.

Bika

Kellemes napra van kilátásod, és ezt elsősorban saját magadnak köszönheted. Figyelembe veszed a társad elképzeléseit, véleményét és akaratát. Így bölcsen meg tudjátok beszélni a felmerülő kérdéseket. Túljutottál végre azon, hogy ügyet csinálj minden apró kellemetlenségből. Kiváló hangulatodat semmi sem ronthatja el.

Ikrek

Kedvezőnek ígérkezik a mai nap, elsősorban szakmai téren. Fontos lépéseket tehetsz annak érdekében, hogy a terveid megvalósuljanak. Előrejutásod a kitartásodon múlik, és főleg azon, hogy mennyi energiát fektetsz a munkádba. Egy titkos szerelmi viszony olyan tettekre csábít, ami miatt később szégyenkezel.

Rák

Mielőtt új tervek megvalósításába kezdenél, előbb végezd el a függőben lévő teendőidet. Ha hiszel a pletykáknak, nem fogsz nyugodtan aludni. Egyáltalán nem biztos, hogy az állítólagos jóakaród információja fedi a valóságot. Lehet, hogy semmilyen alapja nincs, ezért jó lenne, ha alaposan végére járnál a dolgoknak.

Oroszlán

Remekül alkalmazkodsz a kedvesedhez, nem akarod őt elveszíteni, de mégis történhet egy váratlan fordulat, ami kételyeket ébreszt benned. Felbukkanhat egy régóta nem látott, kedves ismerős, aki ugyancsak megzavarhatja érzelmi életedet. Új távlatokat nyitó feladatokra is rátalálsz ma, mely nyereséggel kecsegtet.

Szűz

Figyelj oda jobban a részletekre, ne kapkodd el a döntést se érzelmi, se egzisztenciális kérdésekben. Most némiképp átalakulhat az életszemléleted és a világnézeted, ami részben egy érzelmi jellegű, felkavaró élményhez köthető.

Mérleg

A mai napon vizsgázhatsz önfegyelemből és toleranciából. Ezért egyáltalán ne bánd, ha több ingerült emberrel is összefutsz. Készülj fel rá, hogy jó páran tesztelni fogják a türelmed határait, az önző és tapintatlan viselkedésükkel.

Skorpió

Talán kevesebb a pénzed, mint szeretnéd, de ne csodálkozz ezen, ha felelőtlenül fölélted a tartalékaidat. Ma minden jó lehetne, ha a párod elő nem hozakodna a régi sérelmeivel. Azt hitted, már régen túl van rajta, de most megkérdőjeleződik benned minden. Ne ijedj meg, nem olyan nagy a baj, mint amekkorának látszik.

Nyilas

Meglepő fordulatok várhatók a munka területén. Vágj bele abba, ami leginkább inspirál téged, és ami által nagyobb szolgálatot tehetsz a világnak. Egy olyan pozíció, ahol az eddiginél is függetlenebb lehetsz, különösen vonzó számodra.

Bak

Próbáld ne büntetésként megélni a rosszat. Nézz mögé, mi az, amit eddig nem vettél észre, és mit kell ebből hasznosítani a további életedben. Ha valami nem egyértelmű, akkor kutass tovább. Nem lesz jó, ha konkrét helyzetben derül ki, hogy nem érted a lényeget. Ha most nem kapsz választ, később rájössz magadtól is.

Vízöntő

Kerüld a konfliktusokat és a nehéz helyzeteket, mert nem valószínű, hogy most jól jönnél ki belőlük. Ha meg tudod állni, akkor ne légy agresszív. Próbálj kedvesebben és megértőbben viszonyulni a partneredhez. Abban az esetben, ha te másnál keresed a vigasztalást, akkor ne csodálkozz, ha életed párja is ugyanezt teszi.

Halak

Vitázás közben törekedj az együttműködésre és a diplomatikusságra, így könnyebben feloldhatsz bármilyen konfliktust. Ilyenkor a legjobb megoldás, ha mindenki enged az álláspontjából. Ne éld meg vereségnek, ha nem neked van igazad. Ötletek megvalósítására kedvező a nap. Családi ügyeid is figyelmet igényelnek.