Kos

Ha mindig ugyanazokkal a problémákkal szembesülsz a magánéletedben és a hivatásodban, akkor ne másokat hibáztass ezért, hiszen nyilván te is tehetsz arról, hogy nem tudod úgy kezelni az adott helyzeteket, ahogyan azt kellene.

Bika

Olyasmibe ártottad magad, amibe nem kellett volna. Pedig időközben te is rájöttél, hogy semmi értelme másoknak kellemetlenséget okozni. Ne akarj igazságtevő lenni, az emberek nem szeretik, ha rádöbbentik őket a hibáikra.

Ikrek

Ne emészted magad jelentéktelen apróságok miatt. Ahelyett, hogy nem létező problémákon rágódnál, gondolj inkább a kötelezettségeidre. Amúgy is sokat kell most dolgoznod, de mindez hamarosan megtérül, és akkor majd lazíthatsz.

Rák

Sok olyan változás történik mostanában az életedben, amelyek megnyugvással és örömmel töltenek el. Az új helyzetekhez rugalmasan alkalmazkodsz. Ma egy új tapasztalattal leszel gazdagabb. Beleszerethetsz valakibe, akibe nem kellene.

Oroszlán

Egy ismerősöd váratlanul segítő kezet nyújt neked, és ezzel sikerül megoldanod egy régóta húzódó, állandóan visszatérő problémádat. A helyzet érdekessége, hogy a te támogatásoddal viszont ő is képes lesz a saját gondjait elrendezni.

Szűz

Ne legyenek ma túlzó elvárásaid a párkapcsolatodban. Ha felmerül bármilyen igényed a partnereddel szemben, akkor előbb kérdezd meg magadtól, te vajon képes lennél-e rá. Ha kapni akarsz, tanulj meg adni, akkor nem érhet csalódás.

Mérleg

Szoros a kapcsolat a testi és lelki állapot között, ezért tartsd karban a testedet és ne hanyagold el a lelki problémáidat sem. Légy nyitott az új impulzusokra, hogy feltöltődhess friss energiákkal. Jól teszed, ha többet foglalkozol magaddal.

Skorpió

Nem baj, ha nem mindig te vagy a társaság középpontja. Ma néhányan próbára teszik a tűrőképességedet. Ne engedd meg senkinek sem, hogy kihozzon a sodrodból. Bármilyen nehéz helyzet is adódik, bölcsen és higgadtan állj hozzá.

Nyilas

Szerelmi hódításról, új ismeretségekről szólhat a mai nap. Találkozhatsz valakivel, és szinte első látásra beleszerethetsz. Nem valószínű, hogy hosszú távra szól ez a dolog, mindenesetre izgalommal tölt el csupán a lehetősége is.

Bak

Olyan híreket hallasz, melyek megdöbbentenek és elbizonytalanítanak. Hosszan elgondolkodsz azon, hogy talán nem is ezek a várható változások meglepőek számodra, hanem sokkal inkább az, ahogyan ezekre a dolgokra reagáltál.

Vízöntő

Mindennek megvan az ára. Az alkalmazkodóképességed határait súrolja, amikor ma valaki úgy viselkedik veled, hogy az sértő és megalázó számodra. Ne keresd a jövőben azoknak a társaságát, akik ilyen kedvezőtlen hatással vannak rád.

Halak

Munkahelyeden olyan változások történnek, melyek teljesen átalakítják egyes emberekhez fűződő viszonyodat. Akiben eddig megbíztál, lehet, hogy ellened fordul, akire pedig legkevésbé számítottál, attól kapod a legtöbb segítséget.