Pénteki horoszkóp, November 22., Olyan lehetőséget kaptál, amilyen csak ritkán adódik egy ember életében…

Napi horoszkóp Kos

Érzéked van hozzá, hogy a lehető legrosszabb pillanatban szállj ki egy-egy helyzetből. Pont ezért ma maradnod kellene. Amikor úgy érzed, hogy feladod, akkor maradj még egy kicsit. Ez alól mindössze egyetlen egy kivétel van: Akkor, ha bántanak. Azt nem kell hagynod senkinek sem, hogy bántson, de tilos idő előtt feladnod a küzdelmet pénteken!

Napi horoszkóp Bika

Olyan sok felé szétszalad a figyelmed, hogy szinte nem is vagy képes koncentrálni pénteken. Pedig most igen fontos lenne, hogy csak arra figyelj, ami igazán fontos. Talán úgy érzed, hogy nem kapcsolhatod ki a telefonodat, és nem csukhatod be az e-mail fiókodat. Pedig ez nem igaz. Ma küszöböld ki az összes zavaró tényezőt, és szüntesd meg mindazt, ami elvonná a figyelmedet a lényegről.

Napi horoszkóp Ikrek

Nem szereted a tucatembereket. Nem szereted azokat, akik átlagosak, és akiket gyakran semmilyeneknek látsz. A leginkább azokat kedveled, akik különlegesek, egyediek és egyéniségek. Ma sok-sok ilyen egyéniséggel veheted körül magadat. Pénteken sok különleges személyiség akar megismerni téged. Neked pedig csak az a dolgod, hogy beengeded az életedbe ezeket a különleges egyéniségeket.

Napi horoszkóp Rák

Fontos, hogy megválogasd a szavaidat. Fontos, hogy pénteken olyan módon fejezd ki magad, hogy a szavad segítsenek neked. Figyeld meg, hogyan beszélsz magadról. Figyeld meg, hogyan fogalmazol önmagadról. Lehet, hogy túl sok negatív szót, és túl sok önbecsmérlést mondtál eddig magadról? Ma ezen még nem késő változtatnod, és nem késő szép szavakkal beszélni magadról.

Napi horoszkóp Oroszlán

Nagyon tudatosan kell megtervezned a péntekedet. Ma tudatosan tartsd a kezedben az eseményeket. Ez nem azt jelenti, hogy másokat akarsz tudatosan irányítani. Ez azt jelenti, hogy a saját reakcióidat, a saját tetteidet kell irányítanod. Azt csak te döntöd el, hogy egy-egy helyzetben hogyan reagálsz, és azt is, hogy kire mennyi időt szánsz – ezt a két dolgot ne feledd el pénteken.

Napi horoszkóp Szűz

Olyan egyszerű a dolgod, amikor a családi körben vagy. Olyan jól megértenek a szeretteid, hogy szinte elég fél szavakkal kommunikálnod velük. De mi a helyzet akkor, ha olyanokkal kell megértetned magadat, akik nem családtagok? Ma kommunikálj úgy az idegenekkel is, mintha közeli családtagok lennének. Kommunikálj olyan nyíltan, ahogy csak tudsz.

Napi horoszkóp Mérleg

Olyan lehetőséget kaptál, amilyen csak ritkán adódik egy ember életében. Na jó, ez azért is túlzás, mert ezt a lehetőséget most kaptad meg másodszor. Fontos, hogy most már ne kövesd el azokat a hibákat, amiket eddig elkövettél. Fontos, hogy most már tudj és akarj is máshogy cselekedni, mint ahogy legutóbb cselekedtél. Ha tanultál a hibáidból, minden rendben lesz.

Napi horoszkóp Skorpió

Minden vicces történetből lehet tanulni. Sőt! Talán minden viccnek van egy tanulsága, amit érdemes megjegyezned. Pénteken nézd az élet vicces oldalát, és figyeld meg a viccek komoly mondanivalóját is. Azzal, ha a dolgok fonákját nézed, ha megvizsgálsz minden helyzetet egy másik, egy szokatlan szemszögből is, azzal könnyebben megtalálod a megoldást.

Napi horoszkóp Nyilas

Varázslatos nap lesz a péntek a számodra. Varázslatos pillanatok várnak rád, és úgy érzed majd, hogy valóban csodák történnek veled ma. Ezek a csodák segítenek abban, hogy a nap végére nyugodtabb legyél. Ne felejtsd el: A csoda talán nem abban a formában érkezik, ahogy azt most gondolod. A nap végére azonban meg tudod tapasztalni a béke csodáját és a nyugalom erejét.

Napi horoszkóp Bak

Az, ha a barátaid nem úgy reagálnak, ahogy azt szeretnéd, egyáltalán nem azt jelenti, hogy már nem kedvelnek. Ezért nem is az a jó megoldás, hogy cserében elmarod őket magadtól. Sőt! Valószínűleg ezeknek a barátaidnak most nehéz időszakuk van. Állj melléjük! Legyél velük kedves, és ami a legfontosabb: Támogasd őket sokkal jobban, mint ahogy eddig támogattad őket!

Napi horoszkóp Vízöntő

Pénteken vedd elő újra a régi történeteket és a családi sztorikat. Minden családi legenda megmutat valamit arról, hogy milyen energiák, milyen gondolatok öröklődnek a családban. Azzal, ha ezeket a legendákat időről időre újra és újra előveszed, időről időre újra és újra elmeséled önmagadnak segítesz abban, hogy feldolgozd és megváltoztasd ezeket az öröklődő mintákat.

Napi horoszkóp Halak

Újfajta élményekre vágysz, újfajta megtapasztalásokra van szükséged pénteken. Ma minden vonz, ami újdonság. Ma minden vonz, ami szokatlan, amit még nem próbáltál ki. Amikor azonban oda kerülsz az új lehetőségek kapujába talán megrendelsz, és elbizonytalanodsz. Jusson eszedbe a bizonytalanság pillanataiba, hogy milyen régóta vársz arra, hogy valami felpezsdítse az életedet.

23 thoughts on “Pénteki horoszkóp, November 22., Olyan lehetőséget kaptál, amilyen csak ritkán adódik egy ember életében…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..