Pénteki Horoszkóp, Szeptember 6.

Napi horoszkóp Kos

Mire is lehetne nagyobb szükséged pénteken, mint egy szárnysegédre? Valakire, aki pontosan tudja, hogyan segíthet neked. Valakire, aki a kezed alá dolgozik, és aki mindent előkészít neked. Egy jól képzett segítő most átlendíthet az ihlettelenség és a fáradtság mélypontjain, és abban is támogat, hogy új ötleteket dobj be a munkádba.

Napi horoszkóp Bika

A világod varázslatos hely, és tele van csodával. Persze lehet, hogy már nem hiszel a csodákban. Lehet, hogy már kikoptak belőled a csodák, és lehet, hogy úgy érzed, te már nem is érdemled meg a varázslatot. Tudnod kell, hogy minden ember megérdemli a varázslatot. Tudnod kell, hogy jogod van a csodákhoz.

Napi horoszkóp Ikrek

Egyszerre érzel némi feszültséget és némi boldogságot. Úgy érzed, hogy szétvet az energia, de nem tudod, hogy mihez kezdhetnél vele. Ma érdemes valamilyen alkotó munkába, valamilyen teremtő folyamatba beleforgatnod az energiádat. Ma teremts meg valamit, alkoss meg valamit, ami korábban nem létezett, de amit te álmodtál meg.

Napi horoszkóp Rák

Hiába szeretnél megfelelni mások elvárásainak, az sohasem fog sikerülni Abban a pillanatban, hogy teljesítesz egy-egy elvárást, azonnal újabbakat találnak ki azok, akik csak feltételekben tudnak gondolkodni. Te vagy az egyetlen, aki nem változtatsz a saját önmagaddal szembeni elvárásaidon, ezért csak ezeket veheted komolyan.

1. oldal 2. oldal 3. oldal

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..