Pénteki nap angyali üzenete neked: Nagy előrelépésre számíthatsz

Ez az üzenet komoly határozottságot és akaraterőt mutat.

Talán bizonytalanságot érzel a helyzeteddel kapcsolatban, de nem kell félned. Mikor ezt a kártyát kapod, az egy megerősítés Metatron arkangyaltól, hogy megvan benned, ami kell. Lépj ki a komfortzónádból, és bátran indulj előre, tele örömmel és magabiztossággal. 42

Nagy előrelépésre számíthatsz. Egyensúlyra, önkontrollra és kemény munkára lesz szükség, de készen állsz erre a feladatra. Sikeredet biztosan nyilvános elismerés kíséri azért, amit elértél. Legyél büszke magadra.

A kártya további jelentései: Előrelépés a karrierben. Szorgalom. Higgadt irányítás az egyformán fontos, ám egymásnak ellentmondó célok felett.

Metatron arkangyal felügyeli a Merkabát, avagy a,Metatron kockát”. Ezt a mágikus művet ,Isten szekereként” is ismerik, és a kártyán ábrázolt szekér elején helyezkedik el. Koncentrálj a Merkaba ábrájára, és szólítsd Metatront, ha szeretnéd, hogy valamely vágyad teljesüljön. Segíthet, hogy sikeres eredményeket érj el rekordidő alatt.

16 thoughts on “Pénteki nap angyali üzenete neked: Nagy előrelépésre számíthatsz

 1. AvatarIlona Kücsönné Kovács

  Hálás Szívvel és Szeretettel Köszönöm ! Áldás. Ámen.

  Reply
 2. AvatarFekete Dora

  Nagyon köszönöm a megerősítést hogy 70evesen végre jó úton vagyok. Amatőr festmenyeimmeln yilvanossag elé lepjhettem jó a fogadtatás

  Reply
 3. AvatarSzobonya Vivien

  Drága Arkangyalok! Áldás Mindnyájunkra! Hálás szívvel köszönöm szépen!

  Reply
 4. AvatarSzobonya Vivien

  Drága Arkangyalok! Áldás Mindnyájunkra! Hálás szívvel köszönöm szépen!

  Reply
 5. AvatarBetti

  Kérem köszönöm szépen hála áldás namaste ❤️❤️❤️😇😇😇🙏🙏🙏🦄🦄🦄💗💗💗

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..