Pénteki nap angyali üzenete neked: Valami sokkal jobb vár rád!

Valami sokkal jobb vár rád.

Fejlõdésed meggyõzött arról, hogy az élet sokkal többrõl szól (és ez így is van). Most jutalom jár, amiért a válaszokat magadban kerested. Ide hátrahagyni a múltat, és megélni az új valódat. Ezt a döntést nem erõlteti rád senki, te magad hozod meg.
Múltbeli tapasztalataidnak fontos szerepe volt abban, hogy megértsd, ki is vagy valójában. Légy hálás azért, amit megtanultál, és erre a tudásra építs. Ebben az idõszakban lehetõség van a költözésre, vagy a változásra a munkádat vagy a kapcsolataidat illetõen.

A kártya további jelentései: Utazás. Spirituális keresés. Az a jó neked, ha azt csinálod amihez értesz. Változás az érdeklõdési területeken.

67 thoughts on “Pénteki nap angyali üzenete neked: Valami sokkal jobb vár rád!

  1. AvatarRèzműves Anikò

    Kòszonom ,angyalok hogy igy gondoljatok,èn is igy gondolom szeretnek olyan munkat amihez ertek !Jelentkeztem tob munkara de igazabol nem olyanra ani boldoga tenne !De anyaagi hejzetem sajnos o àn van !Szeretnek kyozni is talan 2 gyerekkem es egy bsrattal ki vel ugyerzem ,tudnenk lskni igy egyutt ,sokat segitene nekem mindenben es en is tudnek ra figyelnimert beteg lett gondoskodnek rola segitennem.!Legyen meg Isten az atyank akarata !😇🙏❤

    Reply
  2. AvatarBakk Erzsebet

    Hálásan koszonom! Igazan megint nagyon hasznos utasításokat kaptam! Minden igyekezetemmel azon leszek hogy, minnel tobbet fejlődjek! Áldásom az Angyalokra! Ámen!

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..