A pszihés erőd a csillagjegyed alapján!

Mindannyian elgondolkodtunk már rajta, hogy rendelkezünk-e velünkszületett pszichikai képességgel. Néhányan hasonlítanak a Kosra, mert mindíg a megfelelő helyen, a megfelelő időben vannak, míg mások, mint a Mérleg, jobban ismerik a többi embert, mint saját magukat. Furcsa! Tudd meg, mi a te pszihikai képességed a csillagejgyed szerint!

Kos

Jó helyen jó időben.

A pszichikai képessége révén akaratlanul is megtalálja amit keres. Például, ha egyszerűen csak céltalanul sétál, hirtelen belefut egy olyan lehetőségbe, amire már régóta várt. Tehetséges mágnes!

Bika

Érzékeli a láthatatlan határt.

A bika mélyen megérti a határokat. A feszültséget könnyen elkerülheti, ha soha nem lép át az elfogadható viselkedés láthatatlan vonalával, amelyet mindenki csak kitapintgat. Érezheti, ha valaki megpróbál eljutni a személyes határok mögé, és bátor, hogy szembenézzen ezekkel a határokkal, mielőtt túl mélyre kerülne.

Ikrek

A szavak embere.

A szelleme szorosan kapcsolódik az öt érzékhez, annyira erőteljesen, hogy a hatodik érzék szinte nem szükséges nála. Az ikrek a természetes szavak hangja. Gyakran megkérdezik: “Honnan tudtad?” És nincs konkrét válasz. Csak tudtad. Pszichikai érzéke a megfelelő szavakat húzza ki belőle.

Rák

Megbízható belső.

Tudod, hogy mi fog történni, pszichikai értelemben, hogy az érzelmi állapotot képesek érezni, amit a többiek éreznek. Úgy érezheted, hogy mások lelkiállapota könnyen átrgadhat rád, illetve pontosan tudod mit érez a másik. Nálad ezek nem csak üres szavak, tényleg érzed.

7 thoughts on “A pszihés erőd a csillagjegyed alapján!

 1. AvatarMária Szabó

  Ikrek jegyű vagyok. És igen pont úgy van ahogyan le van írva. Mikor recepcion dolgoztam megállt a paciens elöttem csak a születési dátumát kérdeztem,a számitógép kihozott 8-10 nevet és tudtam,hogy ki áll elöttem. Szinte sosem tévedtem. Néha félelmetes volt.

  Reply
 2. AvatarRozika Kabai

  Szűz. : igaznak tűnik,mert sokan mondták már,hogy előre megmondom,megérzem
  hogy mi történhet….úgy mond ,megírom a
  ” forgatókönyvet ” …

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..