A pszihés erőd a csillagjegyed alapján!

Oroszlán

Az időzités mestere.

Pszichikai szinten, szinte mágnesesen kapcsolódik az élet ritmusához, pillanatról pillanatra. Pontosan tudja, mikor mi jelenik meg. Különös érzékkel tudja megállíptani, mikor kell elindulni valahova, hogy pontosan odaérjen, mikor kell hallgatni, mikor mi a helyes.

Szűz

Érzékelési lehetőségeket és fenyegetéseket.

Az a képességed, hogy ismereteket szerzel az információk kibocsátása előtt, és megfelelő prognózist fogalmazol meg, úgy tűnhet, mint egy zseniális belső figyelmeztetési rendszer. Egy üres épület láttán érezheted, hogy ha ide költözöl, milyen életed lesz benne, illetve milyen lesz a szomszédság.

Mérleg

Másokat jobban ismer még magánál is.

Pszichikai képessége, hogy olvas az emberekben, megérti a személyiségüket, és tudja, mi lesz a következő lépésük még mielőtt megtennék. De van egy vakfoltjuk. Ez a tükör. Nem ismeri magát elég jól ahhoz, hogy a saját eredményeit megfelelő fényben láthassa. Elveszti a hatodik érzékét, amikor valaki közelebb kerül hozzá.

Skorpió

Az értő.

A mély szeretet iránti éhsége intenzív fizikai kifejezéssel bír. Verbális szinten mindig ő nyer. Egy sima beszélgetésből is pontosan meg tudja mondnai, hogy a másik fél szereti őt vagy éppen ellenkezőleg. Az a képessége, hogy remekül olvas a szavak mögött. Nem lehet átverni szavakkal. Egy verbális közegben abszolút nyerő helyről indul.

1. oldal 2. oldal 3. oldal

7 thoughts on “A pszihés erőd a csillagjegyed alapján!

 1. AvatarMária Szabó

  Ikrek jegyű vagyok. És igen pont úgy van ahogyan le van írva. Mikor recepcion dolgoztam megállt a paciens elöttem csak a születési dátumát kérdeztem,a számitógép kihozott 8-10 nevet és tudtam,hogy ki áll elöttem. Szinte sosem tévedtem. Néha félelmetes volt.

  Reply
 2. AvatarRozika Kabai

  Szűz. : igaznak tűnik,mert sokan mondták már,hogy előre megmondom,megérzem
  hogy mi történhet….úgy mond ,megírom a
  ” forgatókönyvet ” …

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..