A pszihés erőd a csillagjegyed alapján!

Nyilas

A siker élvezetét.

A nyilasnak természetes optimizmusa van, mert pontosan tudja, hogy pontosan hol vannak a lehetőségek. Míg más emberek ránéznek a grafikonokra, és tanácsadókat is bérelnek, a nyilasok már tudják, hogy hol és mikor nyerik meg a játékot, akár üzletben, akár szerelmben. A sikertörténete irigylésre méltó.

Bak

A béke ismerete.

Vannak, akik hirtelen abbahagyják, amit csinálnak. Kiléptek a munkájukból és elköltöztek. Eladják a házat. A Bakok pszichikai módon ismerik az élet ütemét. Amikor eljön az ideje, hogy fejlődjenek, látszólag gondolkodás nélkül lépnek tovább előző életszakaszukon. Radikális változásokat hoz az életében a megfelelő időben, és egyenletes ütemben halad a siker létráján.

Vízöntő

Gondolatolvasás.

Az a képesség, hogy megkapja, amit akar más emberektől, a vízöntő veleszületett tehetsége, és művészi formaként viselkedik vele. Megkérti, hogy mit akar, hogy mit keres a másik személy, és ennek tudatában elég jól tud kijönni a helyzetekből.

Halak

Látja a teljes képet.

A halak messze a leginkább pszichikai csillagjegyek. A nagy kép az ő specialitása. Tudja, mi fog kirajzolódni a puzzleből. A tudományos fantasztika és más dimenziók ismerője, és intenzív látomásokon keresztül igencsak teljes képet kaphat a világról és annak működéséről.

7 thoughts on “A pszihés erőd a csillagjegyed alapján!

 1. AvatarMária Szabó

  Ikrek jegyű vagyok. És igen pont úgy van ahogyan le van írva. Mikor recepcion dolgoztam megállt a paciens elöttem csak a születési dátumát kérdeztem,a számitógép kihozott 8-10 nevet és tudtam,hogy ki áll elöttem. Szinte sosem tévedtem. Néha félelmetes volt.

  Reply
 2. AvatarRozika Kabai

  Szűz. : igaznak tűnik,mert sokan mondták már,hogy előre megmondom,megérzem
  hogy mi történhet….úgy mond ,megírom a
  ” forgatókönyvet ” …

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..