Rövid teszt, amely megmutatja, hogy mit rejteget előled a tudatalattid

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Az elme egy titokzatos mátrix, tele rejtett programozásokkal, amelyek egyszerre meglepőek és tanulságosak is lehetnek, ha valaki elkezd kutatni a saját tudatalattijában.

A következő játék hihetetlen dolgokat képes feltárni bárkiről, okozhat meglepetést, sokkot és örömöt is egyben.

Először is képzelj el egy sivatagot, ami sokkal nagyobb, mint ameddig a szemed ellát. Ebben a sivatagban van egy kocka.

Az első feladat az, hogy leírd ezt a kockát. Hogyan néz ki? Milyen nagy? Milyen anyagból van? Pontosan hol helyezkedik el a földtől?

Itt nincsenek jó válaszok, csupán válaszok. Állj meg egy pillanatra, mert a részletek fontosak.

Ahogy nézed a sivatagot és a kockát észreveszed, hogy van ott egy létra is. A második feladat, hogy leírd ezt a létrát. Milyen anyagból készült a létra? Milyen nagy? Hogyan helyezkedik el a kockához képest?

Most képzeld el, hogy a képben megjelenik egy ló. A harmadik feladat, hogy írd le a lovat! A legfontosabb, hogy hol van ez a ló és mit csinál? Megy a ló valahová?

Most virágokat látsz magad előtt. Az utolsó előtti feladat, hogy leírd, milyenek ezek a virágok? Hány virágot látsz? Hogyan néznek ki? Hol vannak a lóhoz, a kockához, a létrához és a homokhoz képest?

Utoljára képzelj el egy vihart a sivatagban! Írd le a vihart! Milyen típusú a vihar? Közel van vagy távol? Milyen irányba tart? Milyen hatással van a lóra, a virágokra, a kockára vagy a létrára?

Ha megfelelő módon mentél végig a feladatokon, akkor a továbbiak szórakoztatóak lesznek. Ha nem, akkor a következő rész tönkreteszi a képességedet, hogy valaha is újra játszd ezt a játékot. Ha nem akarod elrontani örökre, akkor inkább most menj vissza az elejére.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3
  • Harmat Klára
    Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*
*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..