Szerdai horoszkóp, December 11., Ma felfokozott, vidám hangulatban lehetsz…

Kos

Munkádba csak akkor fektetsz nagy energiákat, ha ez anyagi téren is sikereket hoz. Magánéleti problémáid miatt rendkívül ideges és zaklatott vagy, ez pedig a munkahelyi teljesítményeden is meglátszik. Vitába keveredhetsz a főnököddel, ezért légy nagyon óvatos, mert valószínű, hogy te húzod a rövidebbet.

Bika

Akit egyszer megszeretsz, amellett sokáig kitartasz. Imádsz flörtölni, de igazán nem veszed komolyan. Szeretni csak azt tudod, aki hozzád hasonlóan őszinte és mély érzésű. Most viszont komoly dilemmába kerültél. Menj vagy inkább maradj? A mai napon sok szeretetet és elismerést kapsz a környezetedtől.

Ikrek

Van rá esélyed, hogy a romantikus terveidet sikeresen megvalósítsd. Nem viseled el az érzelmi zsarolást. Hajlamos vagy a csábításra és hűtlenkedésre, még abban az esetben is, ha megfelelő szerelmi kapcsolatban élsz. Pedig elgondolkodhatnál, vajon neked hogyan esne, ha a párod ugyanezt tenné veled?

Rák

Ideje lenne kiönteni a szívedet valakinek, akiben megbízol, hogy enyhüljön az elviselhetetlen feszültség, amelyet már régóta hordozol magadban. Szokatlan helyen és időben kaphatsz vigaszt és megnyugtatást a nyomasztó gondjaidra. Ragadj meg minden kínálkozó lehetőséget, amelyek az ügyeidet előbbre vihetik.

Oroszlán

Mások számára megdöbbentő az a szabadság, amivel alakítod az életedet, de ez ne tartson vissza attól, hogy mindig önmagad légy. Talán el tudod csábítani a kiszemeltedet, sőt magad mellett is tarthatod egy ideig. Viszont, ha nem illetek össze, akkor hosszú távon nem leszel boldog. Érdemes ezt megfontolni.

Szűz

Ma felfokozott, vidám hangulatban lehetsz. A kemény páncélod alatt érzékeny szívvel rendelkezel, ne titkold, ne rejtsd el. Nem érdemes ellenállni a kínálkozó csábításnak. Ha kell, tedd meg te az első lépést, mert felkavaró, különlegesen erotikus élményben lehet részed. Ne törődj senkivel és semmivel, érezd jól magad.

Mérleg

Legfőbb ideje, hogy kezedbe vedd a dolgok irányítását. Ez persze nem jelenti azt, hogy lerohanhatod a kiszemeltedet vagy a kedvesedet, de mindenképpen érdemes kihasználnod azt az izgató feszültséget, ami ott vibrál ma a levegőben. Tanulj a hibáidból, és próbálkozz újra, ha valami nem sikerül elsőre.

Skorpió

Tartsd be a az emberi érintkezés alapvető szabályait, nehogy váratlan meglepetések érjenek. Szeretnél szerelmes lenni, de félsz a csalódástól. Általában az eszeddel, nem pedig a szíveddel szeretsz meg valakit. Először mérlegelsz, majd döntesz. Ezután viszont mindent megteszel, hogy a kiszemeltedet meghódítsd.

Nyilas

Népszerűséged már megint felszíthatja a partnered féltékenységi hajlamát. Meg kellene tanulnod, hogy legalább időnként értesítsd őt arról, hogy szereted és szükséged van rá, ellenkező esetben kellemetlen meglepetésben lehet részed. Munkahelyi kapcsolataidban legyél körültekintő. Ne bánts meg senkit, ha lehet.

Bak

Úgy érzed, ma bármire képes lennél, ha hagynák, de valahogy mégis balul sül el minden. Tele vagy energiával, mégis hátráltató erőket érzékelsz. Valami miatt a próbálkozásaid sorra kudarcba fulladnak. Próbálj meg rájönni, mi ennek az oka. Döntsd el, mit akarsz, mivel a beteljesülés lehetősége már a közelben van.

Vízöntő

Feszültség, nyugtalanság uralkodhat benned. Úgy érezheted, valami nagyon fontos dolog hiányzik az életedből. Most könnyen lángra gyúlhat a szíved, és nem sokat haboznál fejest ugrani egy kalandba vagy egy újabb kapcsolatba. A legfontosabb most az lenne, hogy el tudd dönteni, mit is szeretnél tulajdonképpen.

Halak

Szeretsz játszani, bolondozni, és most nem is akarod visszafogni magad. Feldobott, szerelmes hangulatban vagy, teljesen elkápráztatod a partneredet, ahogyan ő is téged. Ha bizalmasan elbeszélgettek a reményeitekről és a közös jövővel kapcsolatos vágyaitokról, most még közelebb kerülhettek egymáshoz.

1 thought on “Szerdai horoszkóp, December 11., Ma felfokozott, vidám hangulatban lehetsz…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..