Szerdai Horoszkóp “Érdemes átszervezned a napodat. Ma szabadságra vágysz, és azt szeretnéd…”

Napi horoszkóp Kos

Szerdán nem találod a valódi felelősöket egy ügyben, és csak értelmetlen bűnbak keresésbe tudod beleölni az energiáidat ahelyett, hogy megtalálnád a valóban illetékes személyt. Fontos, hogy értsd: A bűnbakokat nem fogod megtalálni, de segítőket könnyedén találhatsz magadnak. Fontos, hogy értsd: Segítőid igazán könnyen lesznek, amint azt keresed, hogy hogyan oldhatod meg a helyzetet.

Napi horoszkóp Bika

Ideje önálóságra nevelned a gyerekedet és a szerelmedet. Igen, tudom, milyen fontos neked, hogy mindenki jól legyen a környezetedben, és hogy mindenkinek te segíts a környezetedben. A helyzet azonban az, hogy nem élheted az életet mások helyett és nem hozhatsz meg döntéseket mások helyett. Valójában egy dolgot tehetsz: Hagyod, hogy mindenki maga élje az életét, te pedig abban segítesz nekik, amiben segítséget kérnek.

Napi horoszkóp Ikrek

Szerdán a szokottnál is filozofikusabb hangulatban vagy. Ennek az a legfőbb oka, hogy ma nagyon elmélyedtél az élet értelmének kutatásában. Tudod mit? Leegyszerűsítem a dolgod: Az élet értelme a boldogság. Jó, kereshetsz, egy ennél nagyobb értelmet – de csak, ha már boldog vagy. Mindegy, hogy a boldogság az első lépés vagy a végső cél, ma a boldogságot kell szem előtt tartanod a döntéseidben.

Napi horoszkóp Rák

Olyan szívesen szeged meg a szabályokat. Amikor mondjuk ételt kell választani, akkor te szívesen beszélsz az italokról. Vagy, amikor a főnököd egy beszámolót kér, akkor te szívesen kezdesz bele egy teljesen másik munkába, hogy aztán majd az jól mutasson a beszámolóba. Ma érdemesebb lenne pontosan azt tenned, amit kérnek tőled. Ma érdemesebb lenne követned a szabályokat, és megnézned, hogy így hova jutsz el.

1. oldal 2. oldal 3. oldal

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..