Kos

Ez a nap szerelmi téren hozhat igazán fontos eseményeket. Sikerülhet végre elkötelezettebben élned, és most a felelősségvállalástól sem félsz annyira, mint korábban. Örülj ennek a fejleménynek, és ne félj kimutatni a valódi érzelmeidet.

Bika

Elsősorban érzelmi kérdésekben lehetsz döntésképtelen ma. Nem akarsz senkit megbántani, de úgy érzed, mégis ki kell mondanod, ami a szívedet nyomja. Nehezedre esik, hogy őszintén kinyilvánítsd másoknak a véleményedet. Hosszas veszekedések születnek ebből a helyzetből. Próbáld objektíven szemlélni a dolgokat.

Ikrek

Komoly döntés előtt állhatsz munkában, szerelemben egyaránt. Az idő alkalmassá válik most a pénzügyi helyzeted rendbetételéhez is. Ha irreálisan tervezel, akkor meg kell fizetned a könnyelműséged árát, és lemondhatsz egy időre a dédelgetett álmaidról. Foglalkozz azokkal, akikre felnézel a sikerességük miatt.

Rák

A múlt romjainak eltakarítása megkönnyíti majd az átlépést a jövőbe. Végezd el a szükséges változtatásokat, hogy kedvezőbb mederbe terelhesd az életedet. Ez a nap kedvez a flörtölésnek, a könnyed kalandozásnak. Tudod, hogy másokkal jót tenni csodás érzés, ennek megélésére rengeteg alkalmad lesz mostanában.

Oroszlán

Csak arra költs most, ami elkerülhetetlen, ha nem akarod, hogy anyagi problémáid legyenek. Koncentrálj kitartóan a céljaid elérésére, és ne mindig azzal törődj, milyennek látnak mások. Ma viszonylag nehezebben tudsz a realitás talaján maradni, sokkal inkább az álmodozás és az érzelmi életed lesznek a középpontban.

Szűz

Ma könnyebben megy majd a kommunikáció olyan emberekkel is, akikkel eddig nem találtad meg a közös hangot. Lehetőséged lesz közelebbi kapcsolatba kerülni érdekes emberekkel. Pozitív változások várhatóak érzelmi életedben is.

Mérleg

Valamilyen társasági eseményen megismerkedhetsz néhány érdekes emberrel. Egy őszinte beszélgetés teljesen feldobja majd a hangulatodat, és felkeltheti az érdeklődésedet egy olyan személy iránt, akit eddig figyelemre sem méltattál.

Skorpió

Ragaszkodj a megszokott normáidhoz, de hallgass a szíved által kimondott igazságra is. A szerelemhez vezető kapu most nyitva áll előtted. Egy váratlan esemény hatására radikális változás történhet az érzelmi életedben. Rendezd magadban a múltat, és vond le a tanulságokat. Engedd el, amire már nincs szükséged.

Nyilas

Elengedhetetlen, hogy teljesen őszinte légy mind magaddal, mind a pároddal szemben, mert csak ettől kaphat szárnyra a kihülőben lévő kapcsolatotok. Ha még keresed a párodat, figyelj fel olyanokra is, akik egyébként nem az eseteid.

Bak

Számíthatsz egy barát segítségére, aki segít feldolgozni a félelmeidet és a traumáidat. Ne várj gyors eredményeket, a siker kapuját nyitó kulcs most a türelem. Minél kitartóbban aknázod ki a kreativitásodat, annál nagyobb a megtérülés. Ne add fel. Még ha a legjobb ötleteid el is buknak, állj elő helyettük újabbal.

Vízöntő

Ma engedd szabadjára a gyermeki énedet, és hagyd, hogy szárnyaljon a fantáziád és a képzeleted. Ne abból indulj ki, hogy mi van most, hanem abból, hogy mi lehetne. Felejts el a korlátaidat, és kezdj bele a jövőd megtervezésébe. Amennyiben a valódi céljaidat követed, akkor ennek hatására végre beindulhat a tisztulás.

Halak

Fennáll a veszély, hogy már annyira hozzászoktál a magányos élethez, vagy beletörődtél a jelenlegi kapcsolatod sikertelenségébe, hogy egyelőre senkit nem akarsz magadhoz közel engedni. Nem is kell siettetni a folyamatokat, a megfontolt haladással tartósabb eredmények érhetők el, mint gyorsvágtával.