Kos

Legjobb, ha leellenőrzöd a partnereddel kapcsolatos feltételezéseidet, mielőtt még nagyobb megrázkódtatás érne. Fantáziálgatás helyett ideje lépni. Néhány barátság is csalódást okozhat, felszínre kerülhetnek az eddig elfojtott indulatok.

Bika

Ma ne konfrontálódj a munkatársaiddal. Később több esélyed lesz rá, hogy belássák, milyen sok igazság van abban, ahogyan te látod a dolgokat. A pároddal is kerüld el a felesleges vitákat. Azzal segíthetsz legtöbbet a szeretteinek, ha engeded őket a saját útjukat járni. Nem kell mindent az ellenőrzésed alatt tartani.

Ikrek

Ha a pénzügyeidben tovább nyújtózkodtál, mint ameddig a takaród ért, vagy gátlástalanul kényeztetted magad, akkor életstílus váltásra kényszerülhetsz. Valami megváltoztathatja eddigi terveidet és új irányt szabhat elképzeléseidnek.

Rák

Feszültség várható a magánéletedben, mert úgy érezheted, hogy partnered túlreagálja a dolgokat. A probléma szerinted nem is akkora, mint amekkorának látszik. A konfliktust talán kezelni tudod némi játékossággal és kellő öniróniával.

Oroszlán

Helyénvaló lenne a nagyravágyásod, de ma nem leszel elkényeztetve túl sok lehetőséggel, ezért próbáld kicsit visszafogni a feltörekvő ambícióidat. Tervezni persze nemcsak lehet, kell is, de a megvalósítás még egy kicsit várat magára.

Szűz

Nehéz időszakon mész keresztül, de már látod a fényt az alagút végén. Új célokat, új társat kell keresned. Döntsd el, mit akarsz, mivel a beteljesülés lehetősége már közeleg, ha elfogadod szükséges változásokat és teszel is érte.

Mérleg

Nem kell állandóan készenlétben állni, hogy megvédd magad valakinek a provokáló szavai ellen. Jobb most a békesség. Ne gyanakodj folyton, ne hidd azt, hogy mindenki csak téged akar bántani, vagy rólad beszél a hátad mögött.

Skorpió

Higgy magadban és akkor mások is hisznek benned. Több kreatív ötleted is támad, amiket felhasználhatsz. Erősítsd az önbizalmadat, hiszen olyan motiváló erővel rendelkezel, amely képes egy egész közösség energiaszintjét feltölteni.

Nyilas

Érzelmi életed meglehetősen viharosan alakulhat, váratlan, felkavaró élményben lehet részed a mai nap. Bátran követheted az ösztöneidet, bár nem árt az óvatosság és a körültekintés, főleg, ha komolyabbra fordulnak a dolgok.

Bak

Ne kétekedj önmagadban ideje lépned, mert itt az ideje. A tett halála az okoskodás. Szembesülj azzal a kihívással, hogy hogyan kellene élned egy érzelmileg feltöltött környezetben, ahol a bátorság többet ér minden logikánál.

Vízöntő

Ami eddig nem rendeződött, az talán egyelőre nem is fog. Ha ezt tudomásul veszed, akkor felszabadulhatsz a régóta rád nehezedő lelki nyomás alól. Erőszakos megoldások helyett, várd meg inkább a cselekvésre alkalmas időt.

Halak

Látóköröd bővítése tisztánlátást és lelki nyugalmat hozhat eddigi zaklatott életedbe. Döntsd el mit akarsz és ennek megfelelően alakítsd a dolgaidat. Vonatkozik ez emberi kapcsolataidra is, főleg a párodhoz fűződő viszonyodra.