Kos

Ma bezárkózol a saját külön világodba és senkinek sem engedsz oda bepillantást. Ha mélyen magadba nézel, olyan hibákat és hiányosságokat fedezel fel a jelenlegi viselkedésedben, amivel nem igazán tudsz mit kezdeni. Pedig kellene. A helyes önismeret és az önkritika rendkívül építő és hasznos lenne most számodra.

Bika

Ne hátrálj meg a kihívások elől, tedd félre a félelmeidet és a felesleges aggódásodat. Bízz benne, hogy a dolgok kedved szerint alakulnak. Partnered most is mindenben melletted áll, és segít elfeledni a kudarcaidat, csalódásaidat. Ne utasítsd vissza a gondoskodását. Nyugodj le, gondolj arra, hogy a harag rossz tanácsadó.

Ikrek

Ha önmagadat is ugyanazzal a kíváncsisággal fedezed fel, mint amivel a világot szoktad, sokkal előbb lépsz át saját korlátaidon, és sikerül elérned vágyaidat. A siker azon múlik, mennyire tudsz elszakadni múltadtól, és mennyire vagy kitartó.

Rák

A lelkesedésed táplálja szíved szeszélyes érzéseit, ezért néha nem látod a valóságot. A minden realitást nélkülöző romantikus álmodozásod háttérbe szoríthatja egy működőképes, stabil párkapcsolat kialakulásának a lehetőségét.

Oroszlán

Próbálj meg jobban bízni az érzéseidben, és kevésbé birtoklónak lenni a szerelemben. Nagy a valószínűsége, hogy egy rövid időre el kell engedned a kedvesedet, hogy a továbbiakban hosszú távon is jól működjön a kapcsolat.

Szűz

Fogékony vagy az új dolgokra, de egy vakmerő pénzügyi befektetés most nem lenne tanácsos. Fontos az anyagi biztonság, de kerülni kell a kockázatot, mert többet veszíthetsz, mint nyerhetsz. Érvényes ez az érzelmi életedre is. A kedvesed nem tehet arról, hogy a dolgaid nem úgy mennek most, ahogyan szeretnéd.

Mérleg

Megértetted, hogy a stabil kapcsolat adja számodra a legteljesebb biztonságot. A párodra mindenben számíthatsz, ő megpróbál megvédeni téged az alattomos, irigy támadásoktól. Ahhoz viszont nincs elég ereje, hogy elhitesse veled, rá a nehéz időkben is támaszkodhatsz. Ebben neked is hinned kell, csak így megy.

Skorpió

Kissé nyugtalannak érzed magad, váratlan akadályok kersztezhetik a terveidet. Sok dolgot másképp képzeltél el, mint ahogyan az jelenleg megvalósítható. Ne sajnálj semmit, ami elmúlt, mert helyette rengeteg új dolog érkezik az életedbe.

Nyilas

Elképzelhető, hogy bizonyos kapcsolataid egy darabig megszakadnak, míg mások felerősödnek, intenzívebbé válnak. Az utóbbi időben felgyülemlett rengeteg feszültség a munkahelyeden odáig fajulhat, hogy beadod felmondásodat. Ne dönts ilyen zaklatott állapotban, nézz inkább szembe a tényekkel és próbálj megnyugodni.

Bak

Néha úgy érezheted, hogy már mindenen túl vagy, semmi új nem történhet veled. Ha nem teszel a negatív hozzáállásod leállításáért, és nem akadályozod meg időben a kiégést, jelentős hibákat véthetsz az elbizakodottságod miatt. Amennyiben a magad ura vagy, akkor meg pláne ideje feldobni magad.

Vízöntő

Hallgass a megérzéseidre. Használd ki egy személyes vagy üzleti kapcsolat előnyeit. Még ha nem lesz tartós, akkor is sokat profitálhatsz belőle. Sikerek várhatók a munkahelyen, vagy a tanulásban. Ne légy kishitű, minden sikerülhet.

Halak

A pozitív érzelmi energiák jó hatással lesznek rád, de tudd, hogy a kisebb lépések tartósabbak lehetnek, mint a nagy ugrások. Nagyszerű lehetőségek várnak rád a társkeresésben. Olyan helyen találhatsz párt, ahol nem is számítanál rá. Járj nyitott szemmel, bármerre visz az utad, nehogy elszalaszd a kínálkozó remek alkalmat.