Az irányítás mindent megváltoztat.

Ez az üzenet azt is jelenti, hogy elérkezett az ideje ,hogy a körülötted lévők vezetője légy. Vagy arra is utalhat, hogy komoly hasznod származna abból, ha kikérnéd egy szakképzett mentor véleményét, aki értékes tanácsokkal láthat el. Uriel arkangyal zseniális új ötleteket kínál neked azzal kapcsolatban, hogyan érheted el a legnagyobb sikert.
A kreativitás csodálatos dolog, ám logika nélkül káoszba is fulladhat. Amire most szükséged van, az egy kis szervezettség és rend. Egy kis iránymutatás vagy néhány szabály segíthet álmaid valóra váltásában, méghozzá a leghatékonyabb és legelegánsabb módon. Nem az a cél, hogy korlátozva légy, hanem az, hogy ettől úgy érezd, nálad az irányítás a terveid alakulását illetően.

A kártya további jelentései: Bátorító és diplomatikus vezető. Ambiciózus tervek. Stabilitás. Elléptetés. Védelem. Tekintélyes személyek. Atyai példaképek.
Uriel arkangyal a nagyszerű ötletek és revelációk angyala. Nevének jelentése ,Isten fényessége’ és az az igazság, hogy ő valóban segíthet neked megvilágiítani a siker felé vezető utat. Mikor nem látod egészen világosan a következő lépésed, ő látszólag a semmiből nyújtja át neked a pillanatnyi felismeréseket.

Kérd Uriel arkangyal segítségét, ha egy projekt vagy feladat kapcsán kreatív megoldásra van szükség.