Szerdai nap angyali üzenete neked: Légy bizakodó, váratlan öröm

Én a bőség angyala vagyok. Isten gondoskodik arról, hogy megkapd a számodra szükséges pénzt. Légy bizakodó.

Isten életed minden jóságának forrása. Bízd rám minden aggodalmadat és gondodat, én pedig majd továbbítom őket Istennek. Minél inkább rábízod magad a gondviselésre, annál nyitottabb leszel, és így az ajándékainkat is tárt karokkal fogadhatod. A túlzott aggódás azonban zárkózottá tesz, és megnehezíted azt, hogy ajándékainkat elvigyük neked. Elutasítod,k vagy észre sem veszed őket.
Isten végtelenül találékony, ezért valószínű, hogy a pénzügyi támogatás meglepetésszerű, váratlan módon érkezik. Aggodalmad egyik fő oka az, hogy nem tudod, hogyan, milyen módon jut el hozzád, a pénz. Ha rábízod magad isten bölcsességére és törődésére, akkor megszabadulsz ezektől az aggodalmaktól. Figyelj oda az ismétlődő gondolataidra, érzéseidre, ötleteidre, mert általuk közvetítjük neked Isten útmutatásait. Ha követed ezeket az isteni irányelveket, a támogatás késedelem nélkül, angyalszárnyakon érkezik majd hozzád. Minél inkább lazítasz, és bízol, a segítség annál gyorsabban érkezik.

26 thoughts on “Szerdai nap angyali üzenete neked: Légy bizakodó, váratlan öröm

 1. AvatarSzobonya Vivien

  Így legyen ! Hálásan köszönöm szépen! Nagyon kellene a segítség! Nagyon várom! Köszönöm szépen! Áldás!

  Reply
 2. AvatarIlona Kücsönné Kovács

  Drága Bőség Angyala , Hálás Szívvel és Szeretettel Köszönöm ,Köszönöm ,Köszönöm ! Áldás.

  Reply
 3. AvatarMarsi Imréné

  Szeretett ” Bőség Angyala ” ! Elgondolkoztató, és megszívlelendők ezek a gondolatok ! Emberi gyarlóságból fakadóan még az ” Isteni segítség ” módját, mértékét, idejét is, mi akarjuk befolyásolni ! Magamra ismertem ! Hol maradt a HIT ? Köszönöm a Tanítást ! Marika Marsi

  Reply
 4. AvatarSárköziné Ági

  Várom nagyon a Csodát, mert nagy szükségem van rá! Hálás vagyok érte

  Reply
 5. AvatarRita Pop

  Hálásan köszönöm szépen, szivem,szeretetét, és úgy legyen, nagyon várom segítséget
  ÁMEN 🙏❤

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..