Szerelmi horoszkóp, November 20., Ha mérges, esetleg csalódott, akkor se mutassa ezt ma ki, mert…

Bak

Ha mérges, esetleg csalódott, akkor se mutassa ezt ma ki, kedves Bak, mert azzal teljesen ellehetetlenítheti az érdemi kommunikációt kedvesével. Próbáljon meg türelmes lenni, s konszenzusra törekedni vele, hisz mégis csak egy párt alkotnak!

Bika

Megeshet, hogy ma kissé nehezen talál idõt arra, hogy érdemben megélhesse szerelmi életét, s ez frusztráló lehet. Bármennyire is bosszantó, ne idegeskedjen emiatt túl sokat, kedves Bika, mert az most még az együtt töltött, gyengéd percekre is rányomhatja bélyegét.

Halak

Míg bizonyos értelemben véve, a csillagok jelen állása megnehezítheti szerelmi életét, addig másfelõl, nagy könnyebbségek is kirajzolódhatnak, most minden attól függ csak, hogy, hogyan él meg egy változást, amire ma nagy eséllyel sor kerülhet. Vonza be a pozitívumokat, kedves Halak, s engedjen el minden negatívot! Ez lehet a boldogság kulcsa!

Ikrek

A mai napon a szerelmi életében inkább a testiség, a vágyak megélése dominál majd, mint a lelkiek, de hát nincs is ebben semmi rossz, hiszen éppúgy része a jól mûködõ szexualitás is egy egészséges kapcsolatnak, mint az érzelmek. Csak legyen alkalmas partner is, akivel mindezt kiélheti, kedves Ikrek! Ne érje be kevesebbel, mint a tökéletessel!

Kos

A mai nap kissé eseménytelennek ígérkezhet szerelmi téren, kedves Kos. Ez jó hír, amennyiben boldogságuk kedvesével határtalan, ha azonban kissé unottnak, laposnak érzik kapcsolatukat, nos, akkor minden erõfeszítés ellenére sem biztos, hogy ma következik be a nagy áttörés. Mindenesetre, azért próbálkozni nem csak szabad, hanem érdemes is, hiszen a kivétel erõsíti a szabályt!

Mérleg

Ösztönei rendkívül sokat segíthetnek egy szerelmi dilemma megoldásában, mely már talán régóta rételepedett kapcsolatukra. Ennek hatására, a nap hátralévõ részében, igencsak felszabadult lehet, így rendkívül messzire juthat szerelmével, ha mer nagyot álmodni!

Nyilas

Szükségét érezheti a harmóniának, a folytonosságnak szerelmi életében, melybõl meglehet, hogy nagy hiány mutatkozott mostanában. Ehhez azonban fontos, hogy magában is rendezzen egy-két dolgot, hisz, ha önmaga számára is rejtély, mire is vágyik, akkor mindenki más számára is az maradhat!

Oroszlán

A mai nap legnagyobb veszélye az lehet, hogy valamiért a szokásosnál könnyebben csábulhat, s ez okozhat néhány kellemetlen, vagy éppen túlságosan is kellemes, élvezetes percet, amikbõl még késõbb nagy kalamajka lehet. Csak akkor lépjen át egy bizonyos határt, ha biztos abban, hogy többet nyerhet, mint amennyit veszíthet, kedves Oroszlán!

Rák

Egy kis idõre lehet most szüksége, hogy megeméssze az elmúlt napokat szerelmi téren, akár jó, akár rossz irányba haladtak a dolgok. A mai remek nap lehet minderre, hogy egy kicsit jobban átgondolja, hogyan is tovább, így ne hagyja, hogy bárki is kilendítse frissen nyert harmóniájából, kedves Rák!

Skorpió

Amennyiben úgy érezné, mintha egyhelyben toporognának a dolgok szerelmi téren, hessegesse el gyorsan az efféle gondolatait, kedves Skorpió, ugyanis minden a lehetõ legnagyobb rendben, s a legjobb úton halad. Legyen ma a jelmondata: kedvesebb elemzés, több lazaság és élvezet!

Szűz

Ma rendkívül pozitív folyamatok kezdõdhetnek el egy szerelmi szállal kapcsolatban, mely ön és a szívének oly kedves személy között fonódik. Ha még friss kapcsolatról van szó, egy nagy beszélgetés lehet az, amivel közelebb juthatnak egymás szívéhez, ha viszont már érett párkapcsolatban él, úgy egy közösen megélt pillanat hozhat nagy áttörést!

Vízöntő

Ma könnyen felrévedhet önben a múlt egy fájó, szerelmes emléke, ami kissé beárnyékolhatja a jelent. Talán itt az ideje, hogy végre számot vessen azzal, amivel meglehet, már rég ezt kellett volna tennie, hiszen csak akkor újulhat meg, s válhat szíve újra nyitottá, ha képes végleg lezárni azt, ami elmúlt!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..