Szerelmi horoszkóp, November 25., Míg egyfelől, elvakítva a szerelemtől, már alig várja, hogy szíve választottjával….

Bak

Míg egyfelől, elvakítva a szerelemtől, már alig várja, hogy szíve választottjával, egy új szintre lépjen a kapcsolatuk, a józan eszére hallgatva azonban, mégis azt érezheti, ennek még nem jött el az ideje, s ettől kissé frusztrált lehet a napja. Próbáljon meg kiutat találni ebből a kutyaszorítóból, mielőtt még belekerül egy ördögi körben, ahonnan már maga sem látja már a kiutat.

Bika

Bármennyire is elmélyülnek gondolatai, semmiképpen se bonyolítsa túl a dolgokat, kedves Bika, különben, igencsak hamis képet alkothat jelenlegi szerelmi életéről az által, hogy több negatívumot lát bele, mint amennyi valójában van. Legyen bölcs, s, ha érzi, hogy képtelen elfogulatlan lenni, kérje egy bizalmasa tanácsát az ügyben!

Halak

Meglehet, hogy egy mai esemény rávilágít arra, hogy itt az ideje elengedni néhány múltbéli érzést, gondolatot, s tiszta lappal, újrakezdeni. Néha jó tesz egy kis vérfrissítés, akár kapcsolatról, akár a szingli mindennapokról van szó, ez teljesen természetes vágyakozás!

Ikrek

Ma rengeteg romantikus ábránd kavaroghat a fejében, kedves Ikrek, olyannyira, hogy, amikor megvalósításra nyílna alkalom, könnyen belekavarodhat, mit is szeretne, s végül semmi sem úgy sül el, ahogy szeretné. Próbáljon meg szelektálni, s választani, akkor már sokkal nagyobb esélye lehet a sikernek!

Kos

Nagy eséllyel szövődhet ma egy kisebb románc ön és egy igencsak vonzó valaki között, kedves Kos, azonban, érdemes most nagyon óvatosnak lennie, mert nem biztos, hogy mindketten ugyanazt látták meg egymásban, amire gondol! Mindenesetre, tüzetesebben is vegye górcső alá az illetőt, mielőtt bármivel kapcsolatban is beadná a derekát!

Mérleg

A mai nap egy kisebb kalamajka keveredhet az által, hogy valami olyat mond kedvesének, esetleg õ, önnek, ami kiveri a másik félnél a biztosítékot. Ha ilyen helyzetben kerülnének, legyenek nagyon elfogadóak és türelmesek egymással szemben, nehogy már egy kis apróság tönkretegye az egész napot, esetleg tartósan megbontsa az önök közötti harmóniát.

Nyilas

Ma egy kozmikus együttállás felerősítheti önben a szenvedélyt, aminek hatására, átmenetileg, elveszítheti a kapcsolatot a realitással! Amikor aztán újra visszazuhan a földre, kissé hidegzuhanyként érheti a valóság, ugyanakkor, ez a kis mentális kiruccanás sok jó ötletet adhat ahhoz, hogyan is dobhatná fel szerelmi életét egy kicsit, így korántsem bizonyul majd haszontalannak!

Oroszlán

Ma hajlamos lehet rágódni bizonyos dolgokon, melyeket nem igazán tart helyénvalónak szerelmi életében, s ez elég sok idejét, energiáját lekötheti, hogy alig lesz képes tartósan koncentrálni másra. Mielőtt még teljesen bele lovallja magát a problémákba, mindenképpen gondolja meg kétszer is, hogy nem-e csak félreértelmez valamit, nehogy aztán árnyéra vetődjön, kedves Oroszlán!

Rák

Ma egy kissé elkalandozhatnak gondolatai romantikus irányba, s ezért nehezebben koncentrálhat a szokásosnál más, fontos dolgokra. Ha lehet, halasszon mindent, s igyekezzen mielõbb kiélni fantáziáit azzal, akivel szeretné, mert e nélkül nem sok értelme lehet annak, amit ma csinál, ugyanis maguktól biztosan nem fognak múlni a szerelmes képek, s általuk, egész nap csak hibát, hibára halmozhat. De hát, hacsak nem emberéletről van szó, akkor végül is, annyi baj legyen!

Skorpió

Most szinte teljes egészében jelenlegi szerelmi életének dolgai köthetik le figyelmét. Talán szeretne változtatni bizonyos dolgokon, talán feldobná valamivel kapcsolatát, esetleg, végre véget szeretne vetni a magányos pillanatoknak, s tartozni valakihez. Gondolkodjon csak nyugodtan, kedves Skorpió, s okoskodja ki, hogyan is tehetné jobban szerelmi életét tudatosan! Ezúttal ne bízzon semmit a véletlenre!

Szűz

Mint mindig, ma is bizton számíthat a megérzéseire, kedves Szűz, melyektől vezérelve, igencsak messzire juthat most élete párjával, amennyiben nem bonyolítja túl a dolgokat. Ha máshogy nem megy, egyszerûen csak ne tervezzen semmit sem előre, hanem hagyja spontán alakulni a dolgokat, s bízza magát a természetre, ösztöneire!

Vízöntő

A mai napon, kissé úgy érezheti, párja nem fordít elég figyelmet önre, s ez lehangolhatja. Fel a fejje, kedves Vízöntő, ne csüggedjen, hiszen azzal az ember hosszútávon nem megy sokra, inkább vegye kezébe az ügyet, s tegyen róla, hogy párjának legyen mire felfigyelni! Ön egy igazi jelenség! Használja ezt a privilégiumát!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..