Szerelmi horoszkópok, November 21., Egy régebbi tapasztalat alkalmazása ma sokat segíthet egy helyzet megoldásában…

Bak

Mindenképpen próbálja minél egyszerűebben szemlélni szerelmi életét, kedves Bak, s nem túlbonyolítani mindent, ugyanis az hajlamossá teheti ma arra, hogy olyasmit is belelásson a dolgokba, melyek nincsenek is ott. Lazítson és élvezze kicsit az életet!

Bika

Egy régebbi tapasztalat alkalmazása ma sokat segíthet egy helyzet megoldásában szerelmi téren. Ne fukarkodjon a szavakkal, s legyen bőkezû az érzelmek kimutatásával is, kedves Bika, akkor nem lesz nehéz helyreállítani a harmóniát, s estére már újra jöhet az élvezet!

Halak

Nem mindig a szó a legjobb, leghitelesebb eszköz az érzelmek kifejezésére! Ügyeljen azon mozdulatokra, gesztusokra, tettekre, amik ma történnek, ugyanis rendkívül sokat elárulhatnak jelenlegi, vagy éppen még alakulóban lévő szerelmi kapcsolatáról!

Ikrek

Ma semmiképpen se rejtegesse, mi is zajlik önben, éppen ellenkezőleg! Vesse le minden álarcát, s mutassa meg szerelme tárgyának és a világnak, ki is ön valójában. Ha így tesz, ma nagy áttörést érhet el szerelmi téren, s meglehet, hogy napja egy mindent elsöprő éjszakába torkollik majd, ami megér minden kockázatot!

Kos

A mai napon a szórakozás és a kedvesével, kiszemeltjével való, felhőtlen kikapcsolódás, éppúgy szóba jöhet, mint egy nagy beszélgetés a közös jövőről, célokról, álmokról. Bármelyikről is legyen szó, ha ma kellőképpen odateszi magát, rendkívül sokat fejlődhet kapcsolatuk, a makacsságot azonban messziről kerülje, kedves Kos, mert az most csak árthat a fejleményeknek!

Mérleg

Ha ma szívügyekkel kapcsolatos kérdések merülnének fel, kedves Mérleg, ne keressen rájuk logikus magyarázatot, választ, vagy megoldást, mert azok úgysem fognak működni. Hallgasson ösztöneire, megérzéseire, azokra most is bizton számíthat!

Nyilas

Ma kissé hullámzó lehet kedve, ami nem igazán hat stabilizálóan szerelmi életére sem. Igyekezzen valahogy újra egyensúlyba kerülni saját magával, kedves Nyilas, akkor kapcsolatában is hamarosan helyre állhat a rend. Ne a részletekkel, hanem a teljes képpel törődjön!

Oroszlán

Ne azt nézze, kedves Oroszlán, hogy miben különböznek szerelmétől, hanem azt, miben hasonlóak, akkor ma sokkal közelebb kerülhetnek egymáshoz. A boldog párkapcsolat kulcsa nem az, ha meg tudjuk változtatni a másikat, hanem az, ha el tudjuk teljes szívvel fogadni, minden apró hibájával együtt!

Rák

Annak ellenére, hogy tudja, mit akar, ma valamiért mégsem akarhatja kinyilatkoztatni szándékát, vágyait. Bármennyire is rejtse el érzéseit, ma szinte önkéntelenül is elárulhatja magát, s ezt most egy olyas valaki is pont észreveheti, akit épp nem szeretett volna… Ne ijedjen meg a hirtelen fordulatoktól, kedves Rák, hanem kösse be magát és tegyen róla, hogy minden úgy alakuljon ma, ahogy azt szeretné!

Skorpió

Ma felfigyelhet valaki vonzalmára, aki jó esetben önnek sem közömbös. Amennyiben jelenleg pár nélkül él, a mai nap remek lehetőség lehet arra, hogy egy nagy lépést tegyenek egymás felé. Küldje a jeleket! Ha tartós kapcsolatban él, akkor meglehet, hogy komoly erőfeszítéseket kíván, hogy ellen álljon a kísértésnek. Ne legyen könnyelmű, kedves Skorpió!

Szűz

Egy szerelmi kapcsolatban a változás mindig nehezebben, vagy nagyobb érzelmi behatások közepette megy végbe, mint bármely más kapcsolat esetében. Kezelje ma, a szíve választottjával beszélteket nagyon körültekintően, legyen megértő, kedves, s törekedjen a közös kompromisszumra, akkor ma nagyon közel kerülhetnek egymáshoz kedvesével!

Vízöntő

Legyen nagyon óvatos, kedves Vízöntő, ha ma egy merész lépést tervez megtenni szerelmi téren, ugyanis az most több erőfeszítést követelhet öntől, mint gondolná! Egy adag józan ész és egy kis odafigyelés segíthet elkerülni egy szerelmi mélypontot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..