Kos

Ne panaszkodj állandóan, hidd el, most másoknak sem könnyebb. Inkább arra összpontosíts, hogyan tudnál végre kikecmeregni az anyagi mélypontról. Ne sajnáltasd magad, fogj hozzá, ragadj meg minden kínálkozó munkalehetőséget.

Bika

Ma azon kellene elgondolkodnod, hogy vajon képes vagy-e őszintén beszélni az érzéseidről. Meg tudod-e mutatni, amit valójában érzel? Ha igen, akkor minden rendben. Ha nem, változtass ezen. Nyisd ki a szíved, utána sokkal jobban leszel.

Ikrek

Ma elsősorban saját magaddal vagy elfoglalva, emiatt bizonyos emberek számára önzőnek tűnsz. Ne törődj vele, fontos, hogy végre tisztán lásd, merre is akarsz tovább haladni, min kellene változtatnod és mi az, ami rendben működik.

Rák

Egy beszélgetés ma a lelked mélyéig felkavarhat. Olyan dolgokra derül fény, amelyekről talán jobb lenne nem is tudnod. Annyira kiábrándító az egész, hogy arra gondolsz, végleg eltávolodsz egy bizonyos személytől és lezárod a múltat.

Oroszlán

Érdemes lenne most elgondolkodnod, és megkülönböztetni barátságot az érdekkapcsolatoktól. Van valaki, aki viszont valódi érzésekkel közeledne feléd. Arra azért ügyelj, hogy semmiképpen ne játssz más emberek őszinte érzéseivel.

Szűz

Ha túlerőlteted magad, és nem szánsz elég időt a pihenésre, kikapcsolódásra, akkor hamarosan az egészséged látja kárát a feszített élettempódnak. Ma ne foglalkozz a gondokkal, – azok úgyis megvárnak – törődj inkább saját magaddal.

Mérleg

Ma úgy érezheted, hogy valamiből kihagynak és titkolóznak előtted, ezért hajlamos lehetsz megsértődni. Hiába mondják, hogy nem rád tartozik a dolog, képtelen vagy megérteni. Néha lehetnél kicsit toleránsabb is a környezeteddel.

Skorpió

Azon morfondírozol, hogyan lehetséges az, hogy kedvesed nem képes kitalálni a gondolataidat és legbensőbb vágyaidat. Szabadulj meg ettől az illúziótól, mert ilyen egymásra hangoltság csak különlegesen ritka pillanatokban fordulhat elő.

Nyilas

Ma egyik közeli barátodnak vagy családtagodnak lenne szüksége rád, vagy legalábbis arra, hogy törődj a problémáival és végre figyelmesen végighallgasd a mondandóját. Add meg neki, amit tudsz, ha nem teszed, utólag bánni fogod.

Bak

Ma nézeteltérés alakulhat ki egy közeli hozzátartozóddal. Nem lesz könnyű elkerülnöd a vitát. Főleg, ha túl komolyan veszed önmagad, és nyomasztónak éled meg a kényes helyzetet. Próbálj felülemelkedni a kicsinyes érdekeiden.

Vízöntő

Ma rengeteg megoldandó feladat vár rád, de ha fontossági sorrendet állítasz fel, és aszerint teszed a dolgodat, akkor nem lesz semmilyen fennakadás. Szánj több időt és figyelmet a kedvesedre is, az utóbbi időben eléggé elhanyagolod.

Halak

Vállald fel, éld meg bátran az érzéseidet, ne foglalkozz mindig mások rosszalló megjegyzéseivel. Ha elfojtod magadban, amit valójában gondolsz, érzel, és állandóan megpróbálsz másoknak megfelelni, akkor egyre feszültebb leszel.