Szombati horoszkóp, December 14., Ideje meghozni azokat a legfontosabb döntéseket, amelyek…

Kos

Nehéz lesz kivédened az utadba kerülő konfliktusokat. Helyénvaló lenne a nagyravágyásod, de ma nem kényeztetnek el túl sok lehetőséggel. Ezért próbáld kicsit visszafogni a feltörekvő ambícióidat. Már megint összekevered a barátságot és a szorosabb, esetleg szerelemnek is nevezhető kapcsolatot.

Bika

Muszáj lenne kicsit pihenned. Csak akkor bírod a terhelést, ha tiszteled saját magad. Kellemetlenségekkel kell ma szembesülnöd. Ennek az a legfőbb oka, hogy rá akarod erőltetni a saját akaratodat másokra. Nem kétséges, hogy belelátsz a dolgok mélységeibe, sokan mégis ellenszegülnek neked.

Ikrek

Ha a jelenlegi kapcsolatod nem megfelelő számodra, akkor ideje a lezárásnak, mert elszalaszthatsz egy vissza nem térő szerelmet. Ma nagy eséllyel várható, hogy a boldogság rád köszönt, csak tartsd nyitva a szemedet. Arra érdemes figyelned, hogy hajlamos lehetsz egyes embereket túlidealizálni.

Rák

Munkahelyeden mostanában inkább a kisebb dolgokban lehetsz sikeres. Hosszabb távra szóló terveket jelenleg nem érdemes szövögetni. Újabb célokat, új társat kellene keresned. Döntsd el, mit akarsz, mivel a beteljesülés már egyre közelebb. Feltéve, ha elfogadod szükséges változásokat és teszel is érte.

Oroszlán

Ideje meghozni azokat a legfontosabb döntéseket, amelyek befolyásolják majd a további életedet. Koncentráld az energiádat, ahelyett, hogy szétforgácsolnád magadat. Ha egy régi ismerősöd hűvösen reagál a közeledésére, érdemes végiggondolnod, nem tettél-e valamit annak idején, amivel megbánthattad őt.

Szűz

A munkahelyeden sok energiádba kerülhet, ha mindenáron ragaszkodsz az elképzeléseidhez. Valószínűleg másnak is van konkrét terve arra vonatkozóan, hogyan alakítsa a dolgait. Ez pedig sok esetben eltérhet attól, amit te tartasz jó megoldásnak. Ha rosszkedvű vagy, az bizony árt az érzelmi életednek is.

Mérleg

Ma családdal és otthonnal kapcsolatos problémákkal küzdesz. Ez a nap az anyagi ügyeknek kedvező, most lenne érdemes lerendezni a felhalmozott tartozásokat, vagy amennyiben összegyűlt némi megtakarítás, azt befektetni. Annyi a dolgod és az elvégzetlen feladatod, hogy ki sem látszol a sok munkából.

Skorpió

Felemelő, pozitív impulzusok érnek. Ez a nap rengeteg lehetőséget tartogat szerelmi téren. Mély felismeréseket, elköteleződést, kibontakozó érzelmeket hozhat. Szíved csordultig tele szeretettel, szívesen átölelnéd az egész világot. Ezek a pozitív energiák életed más területére is jó hatással lesznek.

Nyilas

Nem vagy képes arra, hogy tisztán lásd a dolgokat. Néha nem veszed figyelembe a környezeted véleményét. Nem ártana a tetteidet megfontolni. Nem vagy reális sem önmagaddal, sem a külvilággal szemben. Könnyen túlzásokba eshetsz, ezért légy óvatos az életed minden területén, ha nem akarsz megint csalódni.

Bak

Kedvező nap ez számodra. Ma különösen fontos lesz, hogy megoszthasd másokkal az élményeidet, és jókat beszélgess. Különösen a munkában és az anyagiak terén, de érzelmi életedben is számíthatsz pozitív fejleményekre. Könnyen képes leszel bárkit levenni a lábáról még akkor is, ha párkapcsolatban élsz.

Vízöntő

Több kreatív ötleted is támad, amiket ma felhasználhatsz. Mostanában gyakran álmodsz egy régmúlt szerelemről. Lelkiismeret furdalásod van miatta, mert annak idején csúnyán zártad le ezt a kapcsolatot. El kellene rendezni magadban az érzelmi zűrzavart, a saját belső békédhez is szükséged van erre.

Halak

Ez a nap nem hoz semmilyen különleges eseményt. Megnyugodhatsz, az elmúlt időszak munkahelyi problémái megoldódnak, nem leszel végre olyan feszült. Már vágynál friss impulzusokra az életed minden területén, de egyelőre be kell érned a várakozással és a készülődéssel. Töltődj fel egy kis pihenéssel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..