Kos

Ma csökken az aktivitásod, inkább a szellemiek területén kamatoztatod tudásodat. Érdemes lesz kerülni a túlpörgést, kifáradást, nehogy baleset érjen. A környezeteddel konfliktusod lehet, törekedj a kompromisszumos megoldásra.

Bika

A feszültségek és a fáradtság ellenére kellemes nap vár rád. Főleg, ha képes vagy félretenni a munkát, és engedélyezel magadnak egy lazítós estét. Ez a nap végre a tiéd. Élj végre magánéletet, érezd jól magad, töltődj fel friss energiákkal.

Ikrek

Ma változtatási kényszer keríthet hatalmába. Új terveket szövögetsz, új imázst próbálsz magadnak kialakítani. Ezzel persze a problémáidat nem oldottad meg, de legalább tettél valamit. Az akadályokat nehezen viseled, pedig akad bőven.

Rák

Nagy lendülettel végzed a saját és mások teendőit – mind a munkahelyen, mind odahaza. Ezért nagy népszerűségre számíthathatsz, és ha nem panaszkodsz állandóan, a mai napon sok szeretetet és elismerést kapsz a környezetedtől.

Oroszlán

Ma több időt tölthetsz el a kedveseddel, és ez nagyon jó hatással lesz a kapcsolatotokra. Munkádba csak akkor fektetsz nagy energiákat, ha ez anyagi téren is sikereket hoz. A kreativitásod most hasznos lehet minden életterületen.

Szűz

Ma változékony hangulatban vagy. Élvezheted az egyedüllétet, de társaságba is mehetsz, ha ahhoz van kedved. Szeretnéd kicsit megváltoztni a külsődet is, vagy éppen a viselkedésedet. Fontos lesz az anyagi biztonság megteremtése.

Mérleg

Ha folyton csak a munkáddal és a kötelezettségeiddel törődsz, akkor előbb-utóbb egészségügyi problémáid adódhatnak. Próbálj meg kevesebbet dolgozni, és többet pihenni. Felüdülést jelenthet egy szerelmes együttlét a kedveseddel.

Skorpió

Hajlamos lehetsz a szélsőségességre, titkokat próbálsz megfejteni, hogy a problémák mélyére hatolj. Sikerülhet is régi ügyeket megoldani, de olyan lelki átalakulások is előfordulhatnak, amelyek átmenetileg fájdalmasak lehetnek.

Nyilas

Ma a családi élet kerül előtérbe, szívesen rendezed a családtagok ügyes-bajos dolgait. Fontos lehet az otthonod szépítése, sok időt tölthetsz el szeretteid körében. Lelkedben béke van és harmónia, ez pedig kihat a környezetedre is.

Bak

Ma kellemesen alakulhat a napod, ha hajlandó leszel néha alávetni magad mások elképzeléseinek is. Munkáddal kapcsolatban fellendülésre számíthatsz, de azért próbáld megkülönböztetni az üres ígéreteket a valódi lehetőségektől.

Vízöntő

Ma izgalmas összefüggések derülhetnek ki a kedveseddel kapcsolatban. Ha sikerül elfelejtened a korábbi kapcsolataidból származó kellemetlen élményeidet, akkor elképzelhető, hogy most valóban életed párjára találtál rá.

Halak

A mai nap kedvezően alakulhat, de ügyelj arra, mit ígérsz másoknak, mert be is fogják tartatni. A pénzügyekben sem ártana a megfontoltabb hozzáállás. Magánéleted kellemesen alakulhat, érdemes romantikus programot szervezni.