Kos

Ma pontosan tudod, hogy mit akarsz, és ami nem felel meg az elvárásaidnak, arról könnyű szívvel lemondasz. Nem áltatod magad, nem keresel kibúvókat, és bátran szembenézel saját hibáiddal vagy az esetleges gyengeségeiddel is.

Bika

Ma különösen ajánlott a fokozott éberség és óvatosság. Szakmai kérdésekben légy nagyon megfontolt, csak a reálisan megvalósítható lehetőségekkel számolj. Ne dőlj be minden ígéretnek, érdemes felkészülnöd a váratlan fordulatokra is.

Ikrek

Ezen a napon szinte minden, ami a munkával, tervezéssel, irányítással kapcsolatos, úgy megy, mint a karikacsapás. A dolog végkimenetelét, sikerességét egyaránt beleértve. Vesd bele magad a jókedvű alkotás örömébe.

Rák

A testi és szellemi kondíció szoros kapcsolatban van egymással, ezért ha időd engedi, iktass be a mindennapjaidba valamilyen kitartást igénylő mozgást. Ha továbbra is túl sokat lustálkodsz, akkor a szellemi kapacitásod is lecsökkenhet.

Oroszlán

Végre kipihenheted az elmúlt időszak feszültségét. Az anyagi problémákból adódó nehézségek kezdenek oldódni. A szerelemben is kedvező hatások várhatók. Lassan kezded elhinni, hogy valami elindult a pozitív végkifejlet felé.

Szűz

Ma új szakasz kezdődhet életedben, ami az érintett életterülettől függően lehet más munka vagy kapcsolat. Felszabadultságod népszerűvé tesz ismerőseid körében és ettől sokkal emberibbé, érzelemmel telibbé válhatnak kapcsolataid.

Mérleg

Hirtelen felbukkanó új lehetőségekre, üzleti vagy éppen szerelmi kapcsolatok kialakulására is számíthatsz a mai nap folyamán. Ne sürgess semmit, hagyj időt magadnak, hogy a dolgok beérjenek. Örülj a mának, a többi kialakul magától.

Skorpió

Szerelmed értékelni fogja ma a gondoskodásodat, és azt a különleges bánásmódot, ahogyan mindemellett még kellő szabadságot is biztosítasz neki. Ettől megerősödik az önbizalmad, és szokatlan gyengédség ébred fel benned.

Nyilas

Kedvezőnek ígérkezik a mai nap, elsősorban szakmai téren. Komoly lépéseket tehetsz annak érdekében, hogy terveid valóra is váljanak. Előrejutásod a kitartásodon múlik, és főleg azon, hogy mennyi energiát fektetsz a munkádba.

Bak

Gondoskodj róla, hogy legyenek örömteli helyzetek, pillanatok, kapcsolatok az életedben. Lassan, megfontoltan és nyugodtan intézz ma mindent. Bizonyára sok türelemre lesz szükséged másokhoz, és természetesen önmagadhoz is.

Vízöntő

Neked is szükséged van barátokra, ahogy mindenkinek. Ma bebizonyosodik, hogy kire számíthatsz, ki az, aki valóban melletted áll, ha támogatásra, segítségre szorulsz. Erőt meríthetsz abból, ha tudatosítod, nem vagy egyedül.

Halak

Egy régi ismerősöd teljesen megváltoztatja benned a róla alkotott eddigi képedet. Lehet ez negatív vagy pozitív, a lényeg, hogy mélyen elgondolkodtat, és ráébreszt arra, nem is vagy olyan jó emberismerő, mint ahogy azt gondoltad.