Szombati Horoszkóp, Szeptember 7.

Napi horoszkóp Kos

Nem éppen a legjobban látod a helyzeteket szombaton. Most sok minden van, amit eltitkolnak előled a családtagjaid, és amikre nincs teljes rálátásod. Fontos, hogy tudd, és értsd: Neked valójában semmi dolgod sincs ezzel a témával. Neked valójában annyi a feladatod, hogy arra koncentrálj, aki szeretetet és örömöt ad neked, aki boldogságot hoz az életedbe.

Napi horoszkóp Bika

Mit felejtettél el? Mi az, amiről napok óta megfeledkeztél? Egy telefonhívás, egy beszélgetés, egy ígéret? Olyasmit felejtettél el, ami valójában fontos a számodra Vagy legalább szeretnéd, hogy fontos legyen. Szombaton szánj időt arra, hogy bepótold ezt az ígéretedet, és szánj időt arra, hogy elsimítsd a feledékenységed okozta feszültséget önmagadban is.

Napi horoszkóp Ikrek

Végre szombat, végre pihenés! Vagy inkább tevékeny szombatot terveztél magadnak? Érdemes lenne átgondolnod, hogy valóban olyan sok mindent kell-e megtenned, és megcsinálnod, vagy inkább tényleg pihenned kellene. Most végre lenne arra lehetőséged, hogy pihentesd a testedet, és ami legalább ennyire fontos az elmédet is. Válassz egy jó könyvet, és egy kényelmes fotelt magadnak szombatra.

Napi horoszkóp Rák

Lehet, hogy a körülményeket okolod néhány helyzetért szombaton. Amit ma meg kell értened, és fel kell ismerned – a további nehézségek elkerülése érdekében – hogy a körülményeket mindig te alakítod. Ez nem azt jelenti, hogy te vagy a hibád. Ez azt jelenti, hogy a te kezedben van a hatalom arra, hogy megváltoztasd a körülményeket, és azokon keresztül az eseményeket is.

1. oldal 2. oldal 3. oldal

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..