Szombati nap angyali üzenete neked: Az öröm a legerőteljesebb energia mind között

Az a varázslatos érzés, amely szerint minden lehetséges.

Az öröm minden egyes pillanat ajándékainak megbecsüléséből fakad. Lehetővé teszi, hogy bevonzd és megteremtsd saját jelenedet és jövődet a lehető legmagasabb szinten.

Azért húztad ezt a kártyát, hogy emlékeztessen: erőd abból ered, hogy mindvégig az öröm érzésének megtapasztalásában élsz. Kérj tanácsot angyalaidtól, hogy milyen változtatásokat kell megtenned annak érdekében, hogy több örömöt hozz a saját életedbe és másokéba. Ha úgy érzed, kelepcébe estél, vagy bármilyen módon áldozattá váltál, az angyalok segíthetnek könnyíteni terheiden. Az örömteli remény meghozza a vágyott szabadságot, miközben eleget teszel kötelezettségeidnek is.

A lap további jelentései: Engedd el, vagy gyógyítsd meg életed minden olyan részét, amely nem örömteli. A válasz a kérdésedre magában hordozza egy olyan út kiválasztásának a lehetőségét, amely a legtöbb örömöt szerzi neked. Megnyilvánulásaid során engedd el a félelmet, és helyette összpontosíts arra, hogy az örömöt oly módon érzékeld, mintha vágyaid már valóra váltak volna.

136 thoughts on “Szombati nap angyali üzenete neked: Az öröm a legerőteljesebb energia mind között

  1. AvatarBakk Erzsebet

    Halasan köszönöm! Kérem az Angyalok segítséget hogy több oromom legyen a minden napkban! Áldás!

    Reply
  2. AvatarRèzmūves Aniko

    Kerlek angyalok segitsetek tobb oromot hoznom eletemben hogyan csinsljam !es ha kelencebe kerultem enyhen akkor ebbol segitsetek kimasznom ugy hogy mindenkinek jo es orom legyen !szeretnem a segitseget nyujtani hisz ez kotelesegem de szeretnek tobb dolgoban oromot lelnem pl szerelembevtarsba az igaziba !vonzani szeretnem a szerelmet eletemben !Mert a bsrstom az baratom megse az en szerelmem ezt erzem !

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..