Szombati nap angyali üzenete neked: Isteni időzítés

Figyelj rá, hogy milyen kapuk nyílnak meg és zárulnak be mostanában előtted.

A kitárt kapukon menj keresztül, és vond le a tanulságot, ha zárt kaput találsz. Imáid meghallgattatnak; efelől semmi kétség. Csakhogy minden változás az Isteni Időzítés Univerzális Törvényének engedelmeskedik. A nagy mozaik sok darabjának kell megtalálnia a helyét, hogy végül láthatóvá váljék az egész. Ha kapkodva helyezed el a mozaikdarabokat, a teljes kép alapját ronthatod el.

Ne próbálj bezárt kapukat döngetni. Inkább fordulj tanácsért az angyalaidhoz, hogy megláthasd, mikor zárul be egy ajtó a negatív hozzáállásod miatt, és mikor az isteni időzítés hatására. Nézz más, nyitott kapuk után, és menj keresztül rajtuk hittel, hálával.

148 thoughts on “Szombati nap angyali üzenete neked: Isteni időzítés

  1. AvatarRèzműves Anikò

    Segitsetek angyalok munkamat megtalalni !sok munksra jelentkextem de semi valasz nem jon !Muszaj penzert dolgoznom mert a penz e vilagban elkerulhetettlen csak az enni vslo drsga es a tiszta sagi szer meg azalbèrlet ruhara mar nem is gondolok pedig vagyom ra !Segitseget kerek toletek angyalok segitsetek vezesetek mi az en munkam most hol tudnak engem alkalmazi szeretnem ha orommel jarhstnek oda szeretetben fogadnsnak es nyugot brkeseg volna ott !szeretnek szeretni hogy szeressenek !

    Reply
  2. AvatarBakk Erzsebet

    Koszonom szepen !Angyalok kérlek segítsetek,hogy mikor zárul be egy kapu a negatív hozza állásom miatt?Halasan vagyok a segítségetekért! Amen!

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..