Születésed napja az INKA horoszkóp szerint ezt fedi fel rólad!

Születésed napja az INKA horoszkóp szerint ezt fedi fel rólad!

szuletesed-napja-az-inka-horoszkop-szerint-ezt-fedi-fel-rolad

Az inkák madárhoroszkópja olyan, akár egy tanítás, mindenki meríthet belőle egy jó tanácsot arra vonatkozóan, hogy miként éljen sikeres életet.

Az inka horoszkóp rávilágít a hibákra és kiemeli a erősségeket. Már az egyes időszakok szülötteire jellemző madarak is beszédesek. Keresd meg a születés dátumod és olvasd el, mit üzen neked az inka horoszkóp!

Keselyű (március 21. – április 20.)

Ha ebben az időszakban születtél, az inka horoszkóp szerint hatalmas testi és lelki erőt kaptál, amit nem mindig használsz ki. Lépj fel határozottabban és adj hangot a véleményednek, meg fognak hallgatni és sok követőd lesz.

Pulyka (április 21. – május 20.)

Ha ebben az időszakban születtél, akkor nagyon szerencsés vagy, ugyanis a bőség és a szerencse ott van az életedben. Szinte alig kell dolgoznod és mégis megvan mindened. Ha ezt nem így érzed, akkor kérj egy életút tisztítást jósainktól, mert neked sok pénz van megírva a Sorsok Nagy Könyvében!

Az inka horoszkóp szerint túlságosan tartasz az élet végétől.

Papagáj (május 21. – június 24.)

Akár az erre az időszakra jellemző madár, te is egy nagyon színes, vidám és kellemes megjelenésű társasági lény vagy, aki bárhol feltalálja magát, és akit mindenhol kedvelnek. Az inka horoszkóp figyelmeztetése az, hogy nem mindenki barát, aki annak látszik és szelektálj az ismerőseid között, mert olyan is akad, aki, bár nem ezt mutatja, rosszat akar neked.

Fürj (június 22. – július 22.)

Számodra az első a család, és olykor olyanokat is befogadsz a családi fészekbe, akik nem tartoznak a szoros családi körbe.

Az inka horoszkóp figyelmeztetése, hogy jól gazdálkodj az energiáiddal, s ne pazarold arra méltatlanokra. Nézd meg azt is, hogy mit kapsz a szeretetedért cserébe, és teremts egyensúlyt az adok-kapok között az életedben.

Albatrosz (júliius 23. – augusztus 22.)

Erős vagy, bátor és mindened a szabadság. Az inka horoszkóp üzenete, hogy olyan munkát és párkapcsolatot válassz, ahol megőrizheted az integritásod és a szabadságod. Ha korlátoznak, nem tudsz kibontakozni és így a karmikus feladataidat sem tudod teljesíteni. Szabadulj meg minden visszahúzó erőtől még akkor is, ha ez a párkapcsolatod elengedését jelenti.

Kolibri (augusztus 23. -szeptember 23.)

Amilyen apró, olyan fürge ez a madár, és te is hasonló vagy. Elképzelhető, hogy alacsonyabb a termeted, de ezt kompenzálod a gyorsaságoddal és a tettrekészségeddel. Ezermester vagy, és bármit megjavítasz, mindenhez értesz. Ne aprózd el a tehetséged. Koncentrálj egy dologra és abban nyújtsd a maximumot.

Tukán (szeptember 24. – oktober 23.)

Az inka horoszkóp szerint te vagy a legbölcsebb a 12 madárjegy közül. Sokan fordulnak hozzád tanácsért és figyelnek arra, amit mondasz. Igazi élethivatásod egy olyan szakmában találod meg, amely során emberekkel kell foglalkoznod. Ha nem ilyen helyen dolgozol, akkor pályát tévesztettél és válts minél előbb.

Héja (október 24. – november 22.)

Ha ebben az időszakban születtél, nem vagy egy hétköznapi ember. Vannak spirituális képességeid, és sok olyan ősi tehetséged, amelyről nincs is tudomásod. Szeretsz irányítani, de egy kapcsolatban mindig a szeretet irányít és te ezt szem előtt tartod. Használd a kreativitásod arra, hogy másokon segíts, ezáltal teljesülhet a karmád.

Sólyom (november 21. – december 21.)

Kalandvágyad páratlan energiával társul. Az inka horoszkóp tanítása szerint kerüld a túlzott alkoholfogyasztást, mert hajlamos vagy a függőségre és az energiáidat hasznosítsd kreatívan.

Olyan munkát válassz, amely több mozgásteret ad és utazgatni kell munkavégzés közben. Ebben tudsz kiteljesedni igazán.

Bagoly (december 22. -január 19.)

Az inka horoszkóp szerint a bagoly intelligens, bölcs és távolságtartó. Nehéz a bizalmadba férkőzni, de ha valakinek sikerült, akkor azt biztosan nem bánja meg. Szeretsz és tudsz titkot tartani, és ezt várod el másoktól is. Próbálj meg lazítani a feltételeiden, mert túl magasra teszed a mércét, és ezért nehezen találod meg a párod.

Napmadár (január 21. -február 18.)

A szabadság és a függetlenség az egyik legerősebb vágyad, de miközben ezt hajszolod, gyakran értékes embereket veszítesz el. A végletek embere vagy, néha túlságosan is közvetlen, máskor meg nagyon zárkózott A feladatod megtalálni az egyensúlyt, és arra törekedni, hogy ne szigeteld el magad teljesen a külvilágtól. Tedd félre a büszkeséged és fogadd el a segítséget, ha egy jó barát nyújtja a kezét.

Galamb (február 19. – március 20.)

Az inka horoszkóp szerint kiválóan tudsz alkalmazkodni bármilyen szituációhoz, sőt néha túlságosan is alkalmazkodsz és nem állsz ki magadért.

Az inka jó tanács számodra az, hogy legyen véleményed és ezt mondd el akkor is, ha ezzel valakit megbánthatsz. Ne úgy élj, ahogy ezt mások elvárják, hanem, ahogy igazából élni szeretnél. Ne adj a látszatra és hallgass a megérzéseidre.

Forrás: astro24h.hu

Facebook: https://www.facebook.com/ebredotudatnet/

The post Születésed napja az INKA horoszkóp szerint ezt fedi fel rólad! appeared first on intuíciók.

Harmat Klára

Harmat Klára

Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!