Tarot kártya Hétfőre 11.19.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Vigyázzatok és imádkozzatok, hogy kísértésbe ne essetek. Mert jóllehet, a lélek kész, de a test erőtelen. / Máté 26,41. / Életednek egyik döntő pillanatában vagy. Akár érzelmi, akár hivatásbeli kérdésről van szó, választanod kell és nem mindegy, hogy melyik úton mész tovább. A jelenlegi döntésed jelentősen befolyásolni fogja későbbi életed. Ezt a döntést olyan áron is meg kell hoznod, hogy esetleg el kell búcsúznod bizonyos dolgoktól vagy személyektől, mert az újabb lehetőség sokkal ígéretesebb lesz számodra. Az ember egyenlő a saját választásával. Nem a könnyebb út a jobb, válaszd a nehezebb megoldást, mert azzal érsz a valódi célba. Ez nem csak érzelmi dolgokban való döntést jelent, bármely más dologra vonatkozik, amikor számodra fontos ügyben kell döntened. Egy régebben eltervezett lépés megtétele előtt érdemes újra átgondolni a megvalósítást és a távlatot új aspektusból ismét szemügyre venni.

Az életben felmerülő ellentmondásokat gyakran csak a feszültségek kiélezésével tudjuk feloldani. Ezzel szembe kell nézni mert gyakran ez segít a helyes megoldáshoz még akkor is, ha a tűrőképességünket meglehetősen próbára teszik az ilyen nehéz helyzetek. A döntésedet a pozitív indítékok határozzák meg, ne a bizonyítás vágya. Az egyszerűbb utak nem jobbak mint a nehezebbek. A kérdéses helyzetben teljes szívvel és szabadon hozd meg a döntésedet. Ne hagyd, hogy rákényszerítsenek valamire, tedd azt amit a szíved súg.

Figyelmeztetés!

Óvakodj az elhamarkodott, meggondolatlan, hibás döntésektől. Nem ajánlatos a dolgokat összecsapni, elkapkodni. Válaszd a nehezebb, de hosszú távon előnyösebb megoldást. Ne hagyd magad manipulálni.

Gondolkozz el…

Milyen a feszültségtűrő képességed?
Tudsz-e odaadóan szeretni, anélkül, hogy a partneredet féltékenyen birtokolnád?
Képes vagy-e elengedni a szeretett személyt anélkül, hogy a magad fájdalmára vagy érdekére gondolnál?
Képes vagy-e a szívedre hallgatni, ha döntened kell?
Befolyásolható vagy-e, ha egyértelműen állást kell foglalni?

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Harmat Klára
    Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*
*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..