Tarot kártya Hétfőre 11.19.

Vigyázzatok és imádkozzatok, hogy kísértésbe ne essetek. Mert jóllehet, a lélek kész, de a test erőtelen. / Máté 26,41. / Életednek egyik döntő pillanatában vagy. Akár érzelmi, akár hivatásbeli kérdésről van szó, választanod kell és nem mindegy, hogy melyik úton mész tovább. A jelenlegi döntésed jelentősen befolyásolni fogja későbbi életed. Ezt a döntést olyan áron is meg kell hoznod, hogy esetleg el kell búcsúznod bizonyos dolgoktól vagy személyektől, mert az újabb lehetőség sokkal ígéretesebb lesz számodra. Az ember egyenlő a saját választásával. Nem a könnyebb út a jobb, válaszd a nehezebb megoldást, mert azzal érsz a valódi célba. Ez nem csak érzelmi dolgokban való döntést jelent, bármely más dologra vonatkozik, amikor számodra fontos ügyben kell döntened. Egy régebben eltervezett lépés megtétele előtt érdemes újra átgondolni a megvalósítást és a távlatot új aspektusból ismét szemügyre venni.

Az életben felmerülő ellentmondásokat gyakran csak a feszültségek kiélezésével tudjuk feloldani. Ezzel szembe kell nézni mert gyakran ez segít a helyes megoldáshoz még akkor is, ha a tűrőképességünket meglehetősen próbára teszik az ilyen nehéz helyzetek. A döntésedet a pozitív indítékok határozzák meg, ne a bizonyítás vágya. Az egyszerűbb utak nem jobbak mint a nehezebbek. A kérdéses helyzetben teljes szívvel és szabadon hozd meg a döntésedet. Ne hagyd, hogy rákényszerítsenek valamire, tedd azt amit a szíved súg.

Figyelmeztetés!

Óvakodj az elhamarkodott, meggondolatlan, hibás döntésektől. Nem ajánlatos a dolgokat összecsapni, elkapkodni. Válaszd a nehezebb, de hosszú távon előnyösebb megoldást. Ne hagyd magad manipulálni.

Gondolkozz el…

Milyen a feszültségtűrő képességed?
Tudsz-e odaadóan szeretni, anélkül, hogy a partneredet féltékenyen birtokolnád?
Képes vagy-e elengedni a szeretett személyt anélkül, hogy a magad fájdalmára vagy érdekére gondolnál?
Képes vagy-e a szívedre hallgatni, ha döntened kell?
Befolyásolható vagy-e, ha egyértelműen állást kell foglalni?

Harmat Klára

Harmat Klára

Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.

You may also like...

9 hozzászólás

 1. Köszönöm szépen

 2. Avatar Gné Zombor Éva szerint:

  Na ezzel feldobtad a napomat! 🙂 Mit is tegyek, hogy is döntsek? Hát nem könnyítetted meg a napomat! 😀 Köszönöm és észbe tartom! <3

 3. Avatar Jolánka Péter szerint:

  Köszönöm szépen ???

 4. Avatar Tibor Farkas szerint:

  Köszönöm szépen!

 5. Avatar Józsefné Plack szerint:

  Köszönöm szépen. Ámen. Áldás.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!