INTUÍCIÓ

Tarot Kártyajóslás Július 9.

Megosztás
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A változás szinte máris az ajtódon kopog, ha ezt a kártyát választottad. Történjen veled mostanában bármi, a legfontosabb, hogy ne ijedj meg, és ne állj ellen a változásnak. Előfordulhat, először inkább ijesztőnek tűnhet ez a változás, valamivel később jössz majd rá, hogy a lehető legjobb dolog történik veled. Talán te is azok közé tartozol, akik hajlamosak áldozatokat vállalni, és önmagukat kevésbé tartják értékesnek. A kártya üzenete szerint értékeld és szeresd magad sokkal jobban, hiszen számtalanszor kiérdemelted már az elismerést.

A megfelelő ösvényen haladsz, hogy végre az történhessen az életedben, amire hosszabb ideje vársz, és vágyakozol. Engedd meg magadnak a pihenést, ha lehetséges, az ünnepekre hangolódva is tölts egyedül minél több időt. A csend, a nyugalom átjárja testedet, lelkedet, így a következő, logikus lépést is könnyebben meg tudod tenni. Próbáld megérteni a jelen helyzetet, fejlődj és tanulj általa. Engedj el mindent, amire már nincs szükséged, szabadulj fel, hagyd szárnyalni a lelked.

Figyelj a lelki társadra, törődj vele is. Töltsetek együtt minél több időt, merítsetek egymásból erőt és inspirációt. Közösen bármire képesek vagytok, és a fantasztikus jutalmat is megszerezhetitek. Ha még egyedül élsz, a kártya azt üzeni neked, hamarosan emlékezetes találkozásban lesz részed. Légy ezért figyelmes az elkövetkező időben, és persze mozdulj ki otthonról minél többször. Egészen váratlan és különleges meglepetésben lehet majd részed. Az elkövetkező időszakban több emberrel is találkozhatsz az utad során, add meg a lehetőséget az ismerkedésre, sosem tudhatod, milyen új barátokat szerzel.

Folytatás a következő oldalon

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

3 hozzászólás

Hozzászőlás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!