Tündérek üzenete ma estére: A rád köszöntő változások pozitívak

Megesik, hogy félünk a változásoktól, mert nem tudjuk, mit hoz a jövő.

Ez az üzenet azt adja tudtodra, hogy a beköszöntő változások a javadat szolgálják, új életre nyitnak kaput. Ne aggódj a jövőd felől, mivel a végén minden jóra fordul.
A változások oka részben az idő múlása. Mára mások a kedvteléseid, mint voltak fiatalabb korodban. A változásban nincs semmi rossz, hozzátartozik az élethez. Barátaid és hozzátartozóid szintén változnak az idő múlásával. Valamennyien megváltok attól, ami már nem működik az életetekben, s helyette új dologra adjátok a fejeteket. Noha e változások látszólag átformálhatnak egy barátot vagy családtagot, végül mégis közelebb kerültök egymáshoz. Ráadásul új barátokra is szert tehetsz. Ugyanakkor még a kedvező változások is stresszel járnak, amelyek kihatással vannak az egészségre, az erőnlétre és a közérzetre. Ilyenkor még fontosabb, mint máskor, hogy törődj magaddal, eleget aludj, mozogj és pihenj.

Ez az üzenet talán arra kér, hogy változtass meg az életedben valamit, ami elszomorít vagy megbetegít – tégy le, mondjuk, egy rossz szokásodról, vagy szakíts meg egy kártékony kapcsolatot. Az lesz a helyes döntés, ami legelőször jut eszedbe. Ha a szóban forgó változás nehéznek vagy ijesztőnek tűnik, kérd ki az angyalok, az egyszarvúak, barátaid és családtagjaid segítségét. A külső támasz igen fontos változások idején.

Ha megtanulod élvezni a változásokat, az életnek is jobban tudsz majd örülni.

7 thoughts on “Tündérek üzenete ma estére: A rád köszöntő változások pozitívak

  1. AvatarAnnamaria

    Halasan koszonom!Megtanultam elfogadni a szeretteimet olyannak amilyenekke valtoztak az evek soran.70 ev alatt sokat tanul az ember(fia/lanya) Vallom a mondast:Uram,ne ugy legyen ahogy en akarom,hanem legyen meg a te szent,teremto akaratod!

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..