Tündérek üzenete ma estére: Különböző lehetőségeid vannak

Gondold át újra a döntésedet és vizsgálj meg más lehetőségeket is.

✨Jelenleg nem ez a megfelelő idő erre a döntésre vagy kötelezettségvállalásra.✨

Jelenlegi helyzetedben jó okkal kérted a tündérek véleményét. Belül a szívedben tudtad, hogy valami nincs rendben. Segítek abban, hogy bízz megbízz a szíved bölcsességében. Lehet, hogy furcsának tűnik, de ez a helyzet valami másat követel meg. Mivel én vagyok az egyik segítő tündéred, a boldogságod nagyon fontos nekem. A jelenlegi helyzet nem hozza meg a kívánt szerencsét.

Különböző lehetőségeid vannak. Az egyik a várakozás. Ez bővíti nézeteidet. Vagy több információt kapsz, vagy jobb lehetőséget kapsz. A másik lehetőség az, hogy ebben a helyzetben veszel részt továbbra is. Természetesen szabadon teheted ezt is. Légy biztos benne, hogy segítek neked, függetlenül attól, hogy hallgatsz-e a figyelmeztetésemre vagy sem.

🧚‍♀️Ha szükséged van rám, hogy megmentsek egy helyzetből, én a rendelkezésedre állok a feltétel nélküli szeretetemmel! Minden egyes alkalommal, amikor meghallgatod a tanácsomat – és minden alkalommal, amikor figyelmen kívül hagyod – növekedsz és tanulnsz majd.🧚‍♀️


17 hozzászólás

 1. Avatar Kati Racz szerint:

  Hálásan köszönöm

 2. Hálásan köszönöm.Áldás.

 3. <3 O:) hálásan köszönöm :*

 4. Drága Tündérkéim Várom Segítségeteket, Én már döntöttem ,hogy megyek ! Segítségeteket előre is köszönöm,Hogy Isten által rámbízott feladatom teljesítsem ! Békére ,Boldogságra ,Nyugalomra vágyom ! Köszönöm ! Áldás.

 5. Avatar Brigitta Juhász szerint:

  Halasan koszonom

 6. Hálásan köszönöm!

 7. Avatar Szilard Lkcaj szerint:

  Hálásan köszönöm Àldás

 8. Köszönöm, áldás!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!