Tündérek üzenete péntekre: Most ez az egy feladatod van!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Egy nagy lépés megtételére készülünk.

Nem az a kétségünk, hogy tényleg ebbe az irányba kell-e haladnunk, hiszen tudjuk, hogy ezt az utat tudatosan mi magunk választottuk. Egy pillanatra mintha elveszítettük volna kapcsolatunkat eredeti célunkkal, és megrendít annak a felelősségnek és változásnak az érzése, amiről tudjuk, hogy bekövetkezik. Talán úgy érezzük, rajtunk a világ szeme. Talán kérdőre vonjuk, hogy valóban jól tesszük-e, amit teszünk. Az üzenet azonban nem ezekre kihívásokra hangol, hanem nyitottá tesz annak érzékelésére, hogyan válhatsz éretté feladataidra.

Ha csak arra figyelsz, amit tenni készülsz, belebonyolódhatsz olyan részletekbe, amelyek egyébként maguktól beteljesednének. De ha az útra tekintesz, és eközben olyan embernek tartod magad, aki elismerésre méltó és lelkiismeretes munkája értékes, akkor a lépéseket anélkül leszel képes megtenni, hogy folyamatosan a lábad alá néznél.

A távolba tekintve megtett könnyed séta, a hosszabb élet ritmusa. Akivé válni fogsz, aki teljesíti a feladatokat, aki megoldást hoz, már csak arra vár, hogy elismerd magadban… ez az egy feladatod van.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
 • Harmat Klára
  Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.
 1. Szent. Mihaly. Zarkangyaln.kerlek
  Fogd a kezem .es
  Indulkak. El. Iranyits
  Engem. Utamon.
  Segits. Nekem..
  Valaszod. Varm
  Nagyon. Mit.kel
  Tennem. Indtrukciora
  Varok .
  .koszoonom. szepen

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*
*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..