Válassz egy angyalkártyát és tudd meg, hogy milyen üzenetet hordoz számodra.

Vess egy pillantást erre a három kártyára és válaszd ki azt, amelyik felé a legjobban húz a bensőd! Ha megvagy vele, akkor görgess tovább és tudd meg, hogy milyen dolgokat fed fel a szerelmi életedről a választásod!

1. Kártya

Még mindig következhet be fejlődés a kapcsolatodban, ha megfelelő érdeklődést mutatsz a párod iránt.

A királyné ül egy trónon, egyik kezében tartva egy botot, a másikban egy napraforgót. A kártya kulcsszavai: “boldogság”, “szenvedély” és “érdeklődés”.

Mit fed fel a kártya?

Ha párkapcsolatban élsz, akkor a szerelmed tudtára kell adnod, hogy mennyire érdeklődsz iránta. Olyan ez, mint egy növény, mint a napraforgó gondozása. Ha jobban odafigyelsz a párodra, akkor valós és nagyon mély kapcsolatra számíthatsz kettőtök között.

Próbáljatok meg sok időt tölteni együtt és indíts el komoly beszélgetéseket. Emellett mindig csináljatok valami újat, menjetek el új helyekre, olyan helyekre, ahol valamilyen módon egymásra kell támaszkodnotok.

A napraforgómag annak a lehetőségét jelképezni, hogy találkozol az álomférfival vagy nővel. Ha egyedülálló vagy, légy bátor és nyisd meg a szíved a szerelemre. Ha kapcsolatot kezdesz a bizonyos álom partnerrel, akkor vigyázz nagyon, hogy ne akard tulajdonodként kezelni őt.

2. Kártya

Szenvedélyes, lángoló szerelem!

Egy fiatal király ül egy szekéren. Ez a király tiszta szándékkal cselekszik. A kártyán lévő 7-es szám a “sorsot” jelenti.

Mit fed fel a kártya?

Ez a kártya az “akciót” és a “megszerzést” szimbolizálja. Szenvedélyes szerelemre számíthatsz.

Ha párkapcsolatban élsz, teljesen biztos, hogy partnered odáig van érted. Nagyon mélyen szeretitek egymást. Vigyázzon azonban arra, nehogy elvessz ebben a nagy szerelemben.

Ha egyedülálló vagy, találkozni fogsz a végzeteddel. Valaki már a szívedbe férkőzött, de nehéz kifejezni az érzéseidet? Ne félj! A szerelmed olyan gyakran kell kifejezned a választottadnak, amilyen gyakran csak tudod, ha az igazán szerelem!

 

3. Kártya

Vezér leszel a kapcsolatban.

Egy elgondolkodó ember egy trónon ül. A fején lévő arany, ékköves korona és a bal kezében lévő kard azt mutatja, hogy uralkodó. Ez a császári kártya egy makacs, erős akaratú, türelmes embert ábrázol.

Mit fed fel a kártya?

Ez a kártya képviseli a hatalmat és türelmet. Ha párkapcsolatban élsz, akkor te veszed át a vezetést. Minden úgy fog alakulni, ahogyan azt elvárod. De óvatosnak kell lenned, nehogy túl erős és akaratos légy. Mint tudod, egy jó kapcsolat alapja a megfelelő kommunikáció és a harmónia.

Ha egyedülálló vagy, és van valaki a szívedben, akkor hamarosan megnyered a szívét! Ha úgy gondolod, hogy valóban ő az igazi, akkor tégy meg mindent annak érdekében, hogy beléd szerethessen! Ha viszont úgy döntesz, hogy feladod, akkor felejtsd el egyszer, s mindörökre! A választás csak rajtad áll!

Harmat Klára

Harmat Klára

Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.

You may also like...

6 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!