Válassz egy angyalkát és hallgasd meg mit üzen neked

1. angyalka

Azért húztad ezt a lapot, mert az egyik előző életedből származó élményeid és érzelmeid befolyásolják azt a helyzetet, amelyre a kérdésed vonatkozik. Abból az előző életből jól megérdemelt bölcsességet hoztál, engedd, hogy a jelenlegi helyzetben ez vezessen azáltal, hogy bízol megérzéseidben és ösztöneidben. Ezek az intuitív sugallatok egy korábbi életben szerzett tudásból származnak – bízz bennük!
Az előző életedben szereplő emberek bukkannak fel ebben az életedben. Közéjük tartoznak a lelki társak és a családtagok is. Közülük mindenkivel közös karmikus kötelékeid vannak. Lehetséges, hogy ezek a kapcsolatok a múltban fájdalmasak voltak, de most lehetőséged van helyrebillenteni azt a karmát, és megtörni a reinkarnációs ciklust, ha úgy döntesz.

2. angyalka

Ez a lap azt jelzi, hogy az anyagi szükségleteidre koncentrálsz, például, hogy több pénzre vágysz. Rendkívül fontos, hogy csak pozitív szavakat és kifejezéseket használj jelenlegi helyzeted leírására. Erősítsd meg a vágyaidat, mintha már valóra váltak volna, és kerüld az aggodalmaskodást – vagy bármilyen beszélgetést, amely az “áldozat” szerepére jelöl ki téged.
A gerincoszlop alján elhelyezkedő alapcsakra (amelyet “gyökércsakrának” is neveznek) az az energiaközpont, amely az anyagi szükségleteiddel kapcsolatos érzéseidet irányítja. isteni manifesztációid áradatának megnyitásához képzeld el, hogy gyógyító fényt lélegzel be és küldesz a gerinced aljára. Lásd és érezd, hogy egy óriási, vörös fénygömb ragyog benned.
mivel minden aggodalom egy ima, amely feléd vonzza aggodalmad tárgyát, vedd észre, ha aggódsz, és cseréld ezt imákra és megerősítésekre. Hívd segítségül az angyalokat, hogy erősítsék meg hitedet és bizalmadat, a tudatos teremtés e két varázslatos összetevőjét.

3. angyalka

Ez a lap a jövődre vonatkozó kérdésedre kapott válaszként érkezik hozzád. Látomásaid vannak magadról, és kíváncsi vagy, hogy ezek valóságosak-e, vagy pusztán képzelődések. Nos, az angyalok azt állítják, hogy meglátásaid valóban pontosak, és támogatni kívánják a látással kapcsolatos spirituális képességeidet. Természetes tisztánlátó hajlammal rendelkezel, amelyet a két fizikai szemed között elhelyezkedő energiaközpont irányít. Ez a harmadikszem-csakra néven ismert. Az angyalok tisztánlátó üzeneteket küldenek, amelyeket lelki szemeiddel formákként, színekként, mentális filmekként, álmokként stb. észlelsz. Az is lehetséges, hogy üzeneteiket a fizikai látásodon keresztül kapod meg, mint például ismétlődő számsorokban (111, 444 stb.), fényekben és mozgó tárgyakban, vagy jeleken és szimbólumokon keresztül, beleértve a tollakat, a szivárványokat, a felhőket és az érméket.

4. angyalka

Az angyalok meg akarnak szabadítani az aggodalmaskodás terhétől azáltal, hogy adnak neked egy fizikai módszert, amellyel átengeded aggodalmaidat az Égnek. Ha leírod az imáidban szereplő kéréseket vagy aggodalmakat az isteni beavatkozás számára, az az Istennel és az angyalokkal való együttműködés hatékony módszere. Akár röviden írsz, akár hosszan, ugyanazt az eredményt kapod. Leginkább az számít, hogy a szívedből fakadó dolgokat írj, és aztán szimbolikusan “add át” a papírt az Égnek. Vagy égesd el (ami útnak ereszti a leírtakat), vagy tedd be a fagyasztóba (ami megakadályozza, hogy a helyzet tovább fejlődjön), vagy temesd el (ami segíti az érzelmi gyógyulást), vagy tedd be egy isteni dobozba (lásd az alábbi teendőket).

5. angyalka

Az angyalok azáltal próbálnak segíteni neked a kérdéses témában, hogy a múltbéli élményekhez és kapcsolatokhoz fűződő harag meggyógyítására ösztönöznek. Ez a régi harag megakadályozza, hogy magadhoz vonzd a vágyaidat, és mágnessé is vált, amely hasonló helyzeteket vonz hozzád. Ez nagyon fontos üzenet, és mindössze egy kis megbocsátásra való hajlandóságra van szükséged.
Nem kell megbocsátanod a múltadban történt tettet. Egyszerűen csak hajlandónak kell lenned megengedni az angyaloknak, hogy segítsenek eltüntetni a szívedből és a lelkedből a megbocsátani nem tudás mérgét. Ebből a szempontból a fájdalmat nyugalomra cseréled. A megbocsátás előnyei közé tartozik a nagyobb lelki béke, a megújult energia és a koncentrációra való képesség.


17 hozzászólás

 1. Avatar Orsos Aranka szerint:

  Az egyest vàlasztottam !

 2. Avatar József Novák szerint:

  Köszönöm úgy legyen ámen

 3. Avatar Budai Péterné szerint:

  Pl 6-osra semmi

 4. Avatar Margareta Filip szerint:

  Aldas Koszonom szepen

 5. Köszönöm szépen.

 6. Avatar Sandorne Olah szerint:

  Hàlàssan köszönöm áldás!

 7. Avatar Bekasi Valeria szerint:

  6 Angyalka van, 5 magyarázat!! Hol a 6.??

 8. Avatar ildiko szerint:

  6os angyalkat

 9. Avatar Judit Ionescu szerint:

  Hálásan köszönöm

 10. Avatar Marcsi Balogh szerint:

  Ìgy legyen! Àmen

 11. Avatar Marika Horváth szerint:

  Köszönöm,,Tegnap irtam a Megbocsájtásról a ,Rafael Arkangyalnak,és már nincs mit meg bocsájtani,,de ha mégis,,akkor kérem az angyalokat segítsenek,,ebbe a helyzetbe,, 🙂

 12. Hálásan köszönöm.Áldás.

 13. Avatar Okszana Molnar szerint:

  Ez aTeremtö áldás köszónöm .AMEN.

 14. Avatar Kati Racz szerint:

  Hálásan köszönöm

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!