Válassz egy jókívánság lóherét és váljon valóra az üzenete

Az első lóhere jókívánsága:

Sose törjön félre kedved csizmasarka, Legyen örömödnek bugyogója tarka, Ne legyen életed rövid, mint nyúl farka, A sorsnak irántad ne legyen szűk marka.
Boldogságod fénye legyen szép szivárvány, Rajta, mint egy hídon, szép tündérek járván, Ne bántson a métely, sem másféle járvány, Hanem oly erős légy, valamint a márvány.

A második lóhere jókívánsága:

Kívánom, hogy legalább ezen az egy napon kapj egy olyan kellemes bókot, amit érdemes felírnod valahová, hogy később véletlenül rátalálhass és újra elolvasva elpirítson egy kicsit! Még inkább kívánom, hogy ezen a napon te általad kapjon legalább három ember ilyen bókot, és tapasztald meg, milyen nehéz annyira figyelni valakire, hogy rájöjj, mi eshet neki a legjobban, s majd érezd a zavarodott mosolyt!

A harmadik lóhere jókívánsága:

Kívánom, hogy a hétköznapi kellemetlenségeket csak egy nap erejéig ne vedd komolyan! Ha logikusan nézed, attól, hogy foglalkozol-e vele vagy sem, a kocsi felcsap, a cipzár elszakad, a kávé rád löttyen, az a fránya papírzsepi meg épp nincs nálad. Ha meg már úgyis megtörtént, engedd el, és pótold a károdat egy finom csokival!

Harmat Klára

Harmat Klára

Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!