Válassz egy jókívánság lóherét és váljon valóra az üzenete

Válassz egy jókívánság lóherét és váljon valóra az üzenete

Az első lóhere jókívánsága:

Sose törjön félre kedved csizmasarka, Legyen örömödnek bugyogója tarka, Ne legyen életed rövid, mint nyúl farka, A sorsnak irántad ne legyen szűk marka.
Boldogságod fénye legyen szép szivárvány, Rajta, mint egy hídon, szép tündérek járván, Ne bántson a métely, sem másféle járvány, Hanem oly erős légy, valamint a márvány.

A második lóhere jókívánsága:

Kívánom, hogy legalább ezen az egy napon kapj egy olyan kellemes bókot, amit érdemes felírnod valahová, hogy később véletlenül rátalálhass és újra elolvasva elpirítson egy kicsit! Még inkább kívánom, hogy ezen a napon te általad kapjon legalább három ember ilyen bókot, és tapasztald meg, milyen nehéz annyira figyelni valakire, hogy rájöjj, mi eshet neki a legjobban, s majd érezd a zavarodott mosolyt!

A harmadik lóhere jókívánsága:

Kívánom, hogy a hétköznapi kellemetlenségeket csak egy nap erejéig ne vedd komolyan! Ha logikusan nézed, attól, hogy foglalkozol-e vele vagy sem, a kocsi felcsap, a cipzár elszakad, a kávé rád löttyen, az a fránya papírzsepi meg épp nincs nálad. Ha meg már úgyis megtörtént, engedd el, és pótold a károdat egy finom csokival!

Csatlakozz Angyali Segítség csoportunkhoz

Vélemény, hozzászólás?

© 2018 Intuíció · Crumbs Theme by WPCrumbs
- X
error: Content is protected !!