INTUÍCIÓ

Válassz egy kártyát, érdekes dolgot árul el rólad!

Megosztás
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ha az első kártyát választottad

Döntésed alapán céltudatos lehetsz, keményen és sokat dolgozol. Erősséged mindenképpen a kitartásodban és az elszántságodban rejlik. Időnként talán túlzottan is sokat követelhetsz magadtól és másoktól, de mindezt azért teszed, mert a lehető legnagyobb rendet szeretnéd magad körül látni. Alapvetően sikeres típus vagy, mások nem akadályoznak az elképzeléseidben.

Ha a második kártyát választottad

Hiteles és nagyon eredeti a személyiséged. Az őszinteség erejében hiszel, így az sem véletlen, hogy a legtöbben megbízható és szavahihető embernek tartanak téged. Akik ismernek, megbíznak benned, pontosan tudják, amit megígérsz, amikor a szavadat adod, azt mindenkor be is tartod. Sem magadat, sem másokat sem csapnál be.

Ha a harmadik kártyátt választottad

Intellektuális, gondolkodó személyiségtípus lehetsz. A céljaidat gondosan megtervezed, és sosem adod fel félúton, mindenkor végig is viszed, amit elhatároztál. Többnyire racionálisan döntesz, ilyenkor próbálod az érzelmeket félretenni. Mélyen érző típus vagy, de amikor döntést kell hoznod, elsősorban a kristálytiszta logikára próbálsz hagyatkozni.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Hozzászőlás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!