Válassz egy kártyát és az angyalok értékes tanácsot adnak számodra!

Első lap

Az, akire a kérdésed vonatkozik, egy “indigó”, ami azt jelenti, hogy rendkívül érzékeny, született vezető.

Fontos megértened az indigók természetét – a kérdésed vonatkozásában. Talán te magad vagy indigó, esetleg egy indigó szülője, vagy valaki más, aki érintett ebben a helyzetben.

Az indigók erős akaratú, bátor emberek, akik erős hittel rendelkeznek a világ megváltoztatásával és jobbításával kapcsolatban. Az indigóknak lehetnek dührohamaik, ami arra ösztönzi őket, hogy folytassák aktivista mozgalmaikat.

Lehet, hogy azért húztad ezt a kártyát, mert isteni hívást kaptál, hogy segíts az indigóknak spirituális képességeik és küldetésük életben tartásában. Sok indigót félreértenek, és téves diagnózis alapján olyan címkékkel látnak el mint a figyelemhiányos hiperaktivitás zavar, villámgyors gondolkodásmódjuk és intuitív érzékenységük miatt.

Segíthetsz az indigóknak megőrizni komoly önbecsülésüket és azt az érzésüket, hogy fontos céljuk van. Így arra használhatják velük született adottságaikat, hogy mindenkinek segítsenek.

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

24 hozzászólás

 1. Avatar Mária Farkas szerint:

  És aki nem használ élénkítőszert,annak mit üzen vajon? Cukrot nem használok,a kávémat is csak egy db.cukor helyettesítővel iszo.m

 2. Avatar Mária Farkas szerint:

  És aki nem használ élénkítőszert,annak mit üzen vajon? Cukrot nem használok,a kávémat is csak egy db.cukor helyettesítővel iszo.m

 3. Avatar Eva szerint:

  Köszönöm áldás

 4. Avatar Ernõnė Kiss szerint:

  Köszönöm szépen!

 5. Avatar Ernõnė Kiss szerint:

  Köszönöm szépen!

 6. Avatar Ernõnė Kiss szerint:

  Köszönöm szépen!

 7. Köszönöm .Hála .

 8. Köszönöm .Hála .

 9. Köszönöm .Hála .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!