Tesztek

Válassz egy kártyát és megtudod, mit javasolnak az égiek a közeljövődben

Megosztás
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

1-es számú kártya

Ez a kártya azt mutatja, hogy a jólétre és öngondoskodásra kell összpontosítanod. Arra ösztönöz, hogy olyan gyakorlatokat és viselkedésmintákat fedezz fel, amelyek javíthatják fizikai, érzelmi és mentális egészségét. Akár hagyományos akár alternatív módszereket választasz, fontos ebben az időszakban az egészség és a boldogság előtérbe helyezése. Ideje megszüntetni azokat az egészségtelen szokásokat és viselkedéseket, amelyek akadályozzák a sikeredet.

Kérd szakember segítségét, ha az szükséges. Az optimális egészség alapvető szükségletei közé tartozik a rendszeres  és jó táplálkozás, a testmozgás, a sok vízivás, jó éjszakai alvás, méregtelenítés, a természetben való kijutás, a pihentető tevékenységek, a mérgező emberek és a környezet elkerülése, a pozitív elme fenntartása meditáció vagy jóga, a határaid kijelölése, hogy azt csináld, amit szeretsz, gyakran nevess és tölts időt magaddal.

A jelenlegi helyzet javítása érdekében szükséges hogy az életciklusok természetes ritmusához alkalmazkodj, amelyek arra ösztönöznek, hogy dolgozz a jelenlegi egészségi állapotod javításán. Nincs idő a halogatásra, most kell lépéseket tenned. Kérd a szellemi vezetőidet  vagy az angyalokat, ha szükséges, hogy megmutassák a következő lépést, amit az egészséged érdekében kell tenned.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

16 hozzászólás

Hozzászőlás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!