Válassz egy kártyát és megtudod, mit javasolnak az égiek a közeljövődben

1-es számú kártya

Ez a kártya azt mutatja, hogy a jólétre és öngondoskodásra kell összpontosítanod. Arra ösztönöz, hogy olyan gyakorlatokat és viselkedésmintákat fedezz fel, amelyek javíthatják fizikai, érzelmi és mentális egészségét. Akár hagyományos akár alternatív módszereket választasz, fontos ebben az időszakban az egészség és a boldogság előtérbe helyezése. Ideje megszüntetni azokat az egészségtelen szokásokat és viselkedéseket, amelyek akadályozzák a sikeredet.

Kérd szakember segítségét, ha az szükséges. Az optimális egészség alapvető szükségletei közé tartozik a rendszeres  és jó táplálkozás, a testmozgás, a sok vízivás, jó éjszakai alvás, méregtelenítés, a természetben való kijutás, a pihentető tevékenységek, a mérgező emberek és a környezet elkerülése, a pozitív elme fenntartása meditáció vagy jóga, a határaid kijelölése, hogy azt csináld, amit szeretsz, gyakran nevess és tölts időt magaddal.

A jelenlegi helyzet javítása érdekében szükséges hogy az életciklusok természetes ritmusához alkalmazkodj, amelyek arra ösztönöznek, hogy dolgozz a jelenlegi egészségi állapotod javításán. Nincs idő a halogatásra, most kell lépéseket tenned. Kérd a szellemi vezetőidet  vagy az angyalokat, ha szükséges, hogy megmutassák a következő lépést, amit az egészséged érdekében kell tenned.

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

16 hozzászólás

 1. Avatar Margit Lieb szerint:

  Köszönöm ,Áldás .

 2. Így fogok tenni.
  Hálásan köszönöm

 3. Avatar Attila Ovari szerint:

  Ámen Áldás Köszönöm

 4. Grazie 1👍😎

 5. Avatar Antalne Csoma szerint:

  Koszonom.Ugy legyen 2.

 6. Avatar Köte Erika szerint:

  1 lapot választom

 7. Köszönöm áldás 2 lap

 8. Avatar Judit Ionescu szerint:

  Hálásan köszönöm

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!