Válassz egy kártyát és megtudod, mit javasolnak az égiek a közeljövődben

2-es számú kártya

Ez  a kártya az új kezdetek kártyája, számos lehetőséggel. Ezek a lehetőségek nagyon fontos szerepet játszanak abban, hogy oda irányítsanak, ahol lenned kell, így a legjobb érdeked az, hogy kövesd őket, bárhová is vezessenek. Arra ösztönöznek, hogy megtaláld azt a belső erőt és bátorságot, ami szükségeltetik ahhoz, hogy belépj az ismeretlenbe – és a félelem érzése se tántorítson vissza, hogy új életed elkezd.

Új lehetőségek mutatkoznak meg a kapcsolatok, az otthon vagy a karriered területén. Esélyed lesz költözni, tanulni vagy utazni; valami új és izgalmaz dologba kezdeni. Figyelned kell a jelekre, és meg kell ragadnod a pillanatot, amikor felmerül. Ha nyitott vagy az új kezdetre, az Univerzum elvezet a következő logikus lépéshez.

A jelenlegi helyzet javítása érdekében szükséges, hogy alkalmazkodj az életciklusok természetes ritmusához, amelyek egy izgalmas új kezdet felé vezetnek. Tehát légy optimista és ambiciózus és kövesd az ár-apáályokat. Öleld magadhoz az ismeretlen rejtéylét és álmod valóra válik.

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

16 hozzászólás

 1. Avatar Margit Lieb szerint:

  Köszönöm ,Áldás .

 2. Így fogok tenni.
  Hálásan köszönöm

 3. Avatar Attila Ovari szerint:

  Ámen Áldás Köszönöm

 4. Grazie 1👍😎

 5. Avatar Antalne Csoma szerint:

  Koszonom.Ugy legyen 2.

 6. Avatar Köte Erika szerint:

  1 lapot választom

 7. Köszönöm áldás 2 lap

 8. Avatar Judit Ionescu szerint:

  Hálásan köszönöm

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!