Válassz egy kártyát és megtudod, mit javasolnak az égiek a közeljövődben

3-as számú kártya

Ezen kártya szerint az életét kalandnak tekinted. Senki nem tudja, mit hoz a holnap, akkor miért ne használnád ki a mai napot? Ennek a kártyának a kihúzása arra ösztönöz, hogy kilépj a mindennapi kerékvágásból, és izgalmas dolgokat tapasztalj. Nem feltétlenül  kell drámainak lennie; csak néhány kisebb kiigazítás kell, némi kaland és spiritusz.

Itt az idő, hogy kíváncsi légy és merész. Lehet, hogy átrendezed a lakásod vagy kísérletet teszel új ruhadarabokkal. Talán más típusú ételeket is kipróbálsz, új hobbiba kezdesz, vagy tengerentúli útra mész. Néha valami ismerős dolog új verziója is elég ahhoz, hogy felrázza a dolgokat. Még egy véletlenszerű cselekedet is kaland lehet önmagában.

A jelenlegi helyzet javítása érdekében szükséges, hogy az életciklusok természetes ritmusához alkalmazkodj, amelyek összhangban vannak az új élményekkel és kalandokkal. Rengeteg emberrel találkozhatsz, és rengeteg dolgot láthatsz. Tehát nyílj meg az ismeretlennek, frissítsd fel a lelked és szélesítsd a látóhatárodat. A kaland stimulálja az életerőt és erősíti a kapcsolatodat a Forrással.

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

16 hozzászólás

 1. Avatar Margit Lieb szerint:

  Köszönöm ,Áldás .

 2. Így fogok tenni.
  Hálásan köszönöm

 3. Avatar Attila Ovari szerint:

  Ámen Áldás Köszönöm

 4. Grazie 1👍😎

 5. Avatar Antalne Csoma szerint:

  Koszonom.Ugy legyen 2.

 6. Avatar Köte Erika szerint:

  1 lapot választom

 7. Köszönöm áldás 2 lap

 8. Avatar Judit Ionescu szerint:

  Hálásan köszönöm

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!