első kártya

Sokkal inkább az eszedre hallgatsz, mint a szívedre. Úgy gondolod, hogy a legjobb döntések a fejben születnek és nem a szívben. Mindenre logikus magyarázatot keresel. Szeretsz olvasni, mindig bővíted tudásodat. Néha elszigeteled magadat, hogy békében és nyugalomban legyél. De ne feledd, hogy a világ tele van fantasztikus hellyel és csodálatos emberekkel, akiket még meg kell ismerned!

első kártya

Célorientált ember vagy. Nagyon jól tudod, hogy mit akarsz, és addig nem nyugszol, míg meg nem kapod. Minden problémára megtalálod a megoldást. De fontos, hogy kicsit türelmesebb legyél és ne azonnali eredményeket várj el! Ne feledd, az élet a saját tempójában halad, nem kell siettetni semmit sem! Ha erre figyelsz, akkor teljesebb lesz az életed.

első kártya

Szabályszerető, etikus, bizonyos esetekben kritikus és maximalista ember vagy. Nem vagy teljesen elégedett, állandóan változásra van szükséged. Mindenért felelősséget vállalsz, néha túl sok mindenért is. Fontos szem előtt tartanod, hogy néha kell egy kis pihenés! Fordulj mások felé bizalommal és ruházz át a feladatidból. Nem kell mindent egyedül neked megoldani! Az életed így sokkal nyugodtabb lesz, a munkád pedig hatékonyabb.