Első kártya jelentése

Úgy tűnik valaki cserben hagyott, visszautasított, netán meg is félemlített, ami igen mélyen érintett, s amiből időt vesz igénybe a felépülés. Bánj ezért kedvesen magaddal, és tudd ez is elmúlik egyszer, mint annyi minden más rossz, amit már átéltél. Talán most összetörték a szíved és igazságtalanul bántak veled, de neked is jogod van hozzá, hogy kiteljesítsd magad, hogy ne kelljen félelemben élned, hogy szeretet kapj attól, akinek adsz. Ne hagyd hát, hogy ez a ridegség, ez a részvétlenség megfosszon a jövő reményeitől, hisz Te is rátalálhatsz még a boldogságra.

Második kártya jelentése

Fel kell rá készülnöd, hogy valamilyen fontos ügyedben felületes, lelkiismeretlen, vagy éppen túlzottan erőszakos bánásmódban lesz részed és nem feltétlenül azt kapod amit várnál, s, ami segítene előre jutni a problémádban. Lehet, hogy félretájékoztatnak, hogy elaltatják az éberségedet, így nem szabad rögtön beleugranod vagy belenyugodnod a helyzetbe, hanem más forrásból is kell információt gyűjtened, más lehetőségeket is figyelembe kell venned. Mindenesetre jó, ha nem hagyod annyiban a dolgot, ha reklamálsz, ha éleslátónak bizonyulsz, mert különben könnyen olyan hátrányos helyzetbe kerülhetsz, amit később már sokkal nehezebb lesz orvosolni. Ez az időszak kétségtelenül arra tanít, hogyan erősítsd meg a saját védelmi rendszeredet, mert alattomban valami fontos “értékedet” rabolhatják el, legyen az akár a nyugalmad, az egészséged, az önértékelésed, vagy akár a napi vagy a jövőbeni anyagi biztonságod.

Harmadik kártya jelentése

A tűz tisztító ereje által újjászülető főnix kríziseken és könnyeken keresztül vezet el egy új élet vagy egy új szemléletmód kapujába, azzal, hogy félreérthetetlenül a tudtodra adja, hogy bármennyire is félsz tőle, a változás immár elkerülhetetlen. Talán nem tudod, mit is hoz majd a jövő, hogy merre tovább, mégis jobb, ha feladod a hadakozást és elfogadod, hogy egy ügyben, egy kapcsolatban kimerítetted a lehetőségeidet, s akárhogyan is szeretnéd, a dolgok nem fognak visszatérni a régi kerékvágásba. Az ember sokszor ösztönösen ragaszkodik a biztos rosszhoz, a régi beidegződésekhez anélkül, hogy látná, a dolgok, amiért küzd valójában nem vezetnek sehová, sőt egyre inkább hiábavaló áldozatnak bizonyulnak. Itt van tehát az ébresztő ideje, amikor valamiféle sokk vagy megrázkódtatás fog ráébreszteni a dolgok valódi természetére, illúzióid törékeny voltára.

bank pénz kölcsön hitel