Válassz egy kártyát és olvasd el mit üzen neked a mai napra

Első kártya

Az angyalok annak jeléül küldték hozzád ezt a lapot, hogy egy új személy lépett be (vagy fog belépni) az életedbe válaszképpen imáidra. Ez az ember társaddá válik az üzletben, a barátság vagy a szerelem terén. Ne kutakodj utána, hiszen ez nagyon is természetesen fog bekövetkezni. Amikor találkozol vele, légy nyitott az isteni útmutatásra, amely mindkettőtöket szeretetteljes és varázslatos módon vezet majd.

A lap további jelentései: Rátaláltál (vagy hamarosan rátalálsz) lélektársadra. Engedd meg másoknak, hogy segítsenek, ahelyett, hogy egyedül próbálnál elvégezni mindent. Kérj tanácsot egy szakembertől. Imáidra más emberek révén kaptál választ. Egy új háziállat érkezik az életedbe.

Második kártya

Az angyalok azért küldték neked ezt a kártyát, mert friss levegőre van szükséged. Túl sokat tartózkodtál bent, s tested és lelked oxigén után szomjazik. Nyisd ki otthonod és munkahelyed ablakait, hogy kiszellőztess, menj ki a szabadba, és lélegezz mélyeket. Ha a városban élsz, a lehető leghamarabb menekülj vidékre, hogy magadba szívhasd az olyannyira vágyott friss levegőt. Tarts minél több élő növényt az otthonodban és a munkahelyeden, biztosítván az oxigén állandó körforgását.

A lap további jelentései: Végezz némi testmozgást a szabadban. Napozz, vagy utazz el egy napsütötte helyre. Tölts el némi időt a fák és a növények között. Teremts újra kapcsolatot a természettel. Hozz “friss levegőt” egy áporodott helyzetbe vagy kapcsolatba.

Harmadik kártya

Ez a kártya bizonyítékként szolgál arról a számodra, hogy fejlődésed biztos. Megesik, hogy kíméletlenül másokhoz hasonlítod önmagadat, és úgy érzed, hogy utad során már jóval előbbre kellene járnod. Azonban nézd csak meg, milyen messzire jutottál, hány leckét tanultál meg, és hány embernek segítettél! Összpontosíts az előmeneteledre, ahelyett, hogy a tökéletességet várnád el önmagadtól. Minden egyes napon tegyél meg egy apró lépést egy olyan terved megvalósítása felé, amely szenvedéllyel tölt el.

A lap további jelentései: Jó úton jársz, még akkor is, ha úgy érzed, lassan haladsz. Dicsőítsd a fényt a sötétség átkozása helyett. Becsüld meg önmagad.


22 hozzászólás

 1. Avatar Kati Racz szerint:

  Hálásan köszönöm

 2. Avatar Maria Krupa szerint:

  Halasan Koszonom🙂

 3. Avatar Maria Balint szerint:

  Köszönöm szépen igyekszem meghalgatni az útmutatót

 4. Avatar Jánosné Tóth szerint:

  Halasan koszonom!!

 5. Avatar Attila Ovari szerint:

  3 Áldás Köszönöm

 6. Avatar Margareta Filip szerint:

  Aldas Koszonom szepen

 7. Avatar Józsefné Torma szerint:

  Köszönöm! Ámen!

 8. Avatar Bekasi Valeria szerint:

  Hááátt várom mit mondjak!! Áldás érte!!!

 9. Avatar KLÁRI RÁCZNÉ szerint:

  KLÁRI RÁCZNÉ KÖSZÖNÖM SZÉPEN

 10. Köszönöm szépen ámen

 11. Avatar Ildikó Szakács szerint:

  Köszönöm.ÁMEN.❤❤

 12. köszönöm áldás

 13. Avatar Irma Jánosi szerint:

  Várom és bízok még mindig!!! Áldás érte!!!

 14. Köszönöm Áldás!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!