Válassz egy kártyát és tudd meg mivel kell szembenézned ezen a hétvégén

1. kártya

Ezen a hétvégén meg kell értened az életed célját. Merrefelé tartassz? Hol tartassz most ? Félsz végleges dööntéseket hozni? Talán félsz becsukni az egyik ajtót, hogy átmenj egy másikon… Vagy talán félsz a kudarctól… vagy talán a siker és az összes vele járó felelősség ami megrémiszt. Kérlek, tudasítsd ezt: a világegyetem azért szólít most, hogy segítsen neked, amint az elhatározás ösvényére lépsz. De először választanod kell, és ez azt jelenti, hogy legalább egy ajtót be kell zárnod.

2. kártya

Ezen a hétvégén szembe kell nézned valamivel, amiről nem vagy hajlandó lemondani. Fenn tartassz valamit, ami nem kellene. Nyisd ki a szemed… Ez nem te vagy… Mivel olyan sokáig erőltetted azt, ami nem te vagy, azt tapasztalhatod, hogy amikor kinyitod a szemedet, a világ “fejjel lefelé” fog megjelenni. A belső növekedésnek és összehangolásnak elsőbbséget kell élveznie – a többiek várhatnak. A lelkednek el kell érnie a testedet. Az a sebesség, amellyel haladtál, meglazította érzelmi és lelki fejlődésedet. Ideje újra összpontosítani, és időt tölteni a testi és lelki táplálásoddal.

3. kártya

Ezen a hétvégén azzal kell szembenézned, hogy képtelen vagy megtartan iazt amit szeretsz. Nem minden kellemes, amit itt a harmadik dimenzióban csinálunk. Ennek ellenére mi vagyunk felelősek azért, hogy mi történik velünk. Segítünk rájönni, hogy ezek a kellemetéenségek csak egy nagyobb egész részei. Nem fogsz unatkozni. A hála és az imdság szellemében kellene telnie a hétvégédnek. Egyszerűen csak: tedd másokkal azt, amit te is elvársz másoktól… és amikor örömmel csinálod, az angyalok rád mosolyognak majd.

Harmat Klára

Harmat Klára

Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.

You may also like...

3 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!