Válassz egy kártyát és tudd meg mivel kell szembenézned ezen a hétvégén

1. kártya

Ezen a hétvégén meg kell értened az életed célját. Merrefelé tartassz? Hol tartassz most ? Félsz végleges dööntéseket hozni? Talán félsz becsukni az egyik ajtót, hogy átmenj egy másikon… Vagy talán félsz a kudarctól… vagy talán a siker és az összes vele járó felelősség ami megrémiszt. Kérlek, tudasítsd ezt: a világegyetem azért szólít most, hogy segítsen neked, amint az elhatározás ösvényére lépsz. De először választanod kell, és ez azt jelenti, hogy legalább egy ajtót be kell zárnod.

2. kártya

Ezen a hétvégén szembe kell nézned valamivel, amiről nem vagy hajlandó lemondani. Fenn tartassz valamit, ami nem kellene. Nyisd ki a szemed… Ez nem te vagy… Mivel olyan sokáig erőltetted azt, ami nem te vagy, azt tapasztalhatod, hogy amikor kinyitod a szemedet, a világ “fejjel lefelé” fog megjelenni. A belső növekedésnek és összehangolásnak elsőbbséget kell élveznie – a többiek várhatnak. A lelkednek el kell érnie a testedet. Az a sebesség, amellyel haladtál, meglazította érzelmi és lelki fejlődésedet. Ideje újra összpontosítani, és időt tölteni a testi és lelki táplálásoddal.

3. kártya

Ezen a hétvégén azzal kell szembenézned, hogy képtelen vagy megtartan iazt amit szeretsz. Nem minden kellemes, amit itt a harmadik dimenzióban csinálunk. Ennek ellenére mi vagyunk felelősek azért, hogy mi történik velünk. Segítünk rájönni, hogy ezek a kellemetéenségek csak egy nagyobb egész részei. Nem fogsz unatkozni. A hála és az imdság szellemében kellene telnie a hétvégédnek. Egyszerűen csak: tedd másokkal azt, amit te is elvársz másoktól… és amikor örömmel csinálod, az angyalok rád mosolyognak majd.


3 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!