INTUÍCIÓ

Válassz egy kártyát, kiderülhet mire számíthatsz ezen a héten

Megosztás
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Első kártya

Most rajtad áll, hogy árnyékban maradsz, vagy követed a napsütés ígéretét, az utat, ahol emberek és élet vár rád, ahol kilátásod nyílik megtalálni a természet harmóniáját, a fényt és az örömöket. Nehéz időszak áll a hátad mögött. Csábítóbbnak tűnhet, ha az eddigi utadról letérsz, elkanyarodsz, és választasz valami mást. De nézd meg jól a képet: amerre indultál, az jóra vezet! Érdemes folytatnod, amibe belekezdtél, legyél még egy kicsit kitartó, mert megéri! Ha most irányt váltasz, ki tudja, milyen árnyékos, kietlen helyre érkezel…

Második kártya

Akármerre nézel, csupa szín, fény, ragyogás vár rád. Optimista vagy, és teljes joggal. Nézd csak, elállt az eső, már csak néhány tócsa emlékeztet a gondokra és a borúsabb napokra. Most elérkezett az igazi élet ideje, amely tele van ígéretekkel. Ne tétovázz, hallgass a szívedre, hiszen bármerre nézel, mindenhol izgalmas látvány és a mosoly lehetősége fogad.

Harmadik kártya

Ez az időszak a befelé figyelésé, az elmélkedésé, a számvetésé. Jól teszed, ha kicsit hagyod lecsendesedni gondolataidat, és külső befolyások nélkül, lelked mélyéről hozod meg döntéseid. Utadat nem szegélyezik akadályok. Képzeld el a madarak csicsergését, a természet megnyugtató közelségét, add át magad a szeretet ősi erejének és a békének. Megtalálod a harmóniát.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

52 hozzászólás

Hozzászőlás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!