Válassz egy kristályt és varázslatos dolgokat tudhatsz meg a karmádról, a csakrádról és az életedről

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Nézd meg alaposan az alábbi képet, amely 3 különleges kristályt ábrázol. Ne időzz rajta túl sokáig, válassz egyet és olvasd el a hozzá tartozó leírást varázslatos dolgokat tudhatsz meg ugyanis a csakrádról, az életedről és a karmádról is!

1. Kalcedon

Ha emellett a kristály mellett döntöttél, az annak a jele, hogy kommunikációs problémáid vannak az életedben, amelyet sürgősen meg kellene oldanod. Nagyon sok olyan dolog van, amiről egyszerűen nem tudod, hogy mégis hogy fejezd ki magad. Ez a kő a torok csakrádra hat, vagyis arra, hogy gondjaid vannak a beszéddel. Nagyszerű gondolataid és ötleteid vannak, ne félj megosztani másokkal, mert akár nagy dolgokra is képes lehetsz. Az életed akkor vesz majd nagy fordulatot, amikor megtanulod ezt a dolgot a saját javadra fordítani, hiszen akkor leszel képes elérni mindent, amit csak szeretnél.

2. Rózsakvarc

Ha a 2. számú kristály mellett döntesz, akkor gyógyulásra, egyensúlyra, harmóniára, békére és szeretetre van szükséged. Ez a kristály a szívcsakrádra van nagy hatással, ami mindent tartalmaz. Jobban érzed magad a természetben,mint otthon a négy fal között? Ne ijedj meg ettől, ez természetes! Ha ezt a követ választottad, akkor az életed úton van a gyógyuláshoz, a régi sebek begyógyulásához, a sérelmek lezárásához. Hamarosan képes leszel újra megnyitni a szíved mások felé mindenféle aggodalmak nélkül.

3. Napkő

Ha a 3. számú kristály mellett döntöttél, akkor a belső akaratoddal vannak problémáid. Gyakran irányítják mások az életed és emiatt boldogtalannak érezheted magad, csökkenhet az önbecsülésed és függővé válhatsz másoktól. Eljött az ideje, hogy kitörj ebből és végre a saját életed egyedüli ura légy! Szánj több időt magadra, foglalkozz többet a lelkeddel és ne engedd, hogy bárki is megmondja, hogy mit tegyél. Ez a kristály tökéletesen alkalmas, hogy pozitív dolgokat vonzz az életedbe, minden csupán attól függ, hogy készen állsz-e erre.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Harmat Klára
    Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.