Válassz egy lapot és fogadd meg amit tanácsol számodra!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Első lap:

A mai világban hajlamosak vagyunk arra, hogy elhanyagoljuk testünket. Magától értetõdõnek vesszük, hogy van, mûködik, s eszünkbe sem jut, hogy cserben hagyhat bennünket. Pedig fontos, hogy megtanuljuk becsülni a testünket és elismeréssel fogadni mindazt, amit értünk tesz.

Mindennap légy együtt a testeddel úgy, ahogy a legjobban esik. Nem arról van szó, hogy olyasmire kényszerítsd a tested, amirõl azt hiszed , jó neki. Engedd meg a testednek, hogy azt csinálja, amit élvez, amit szórakoztatónak és üdítõnek érez, és amitõl elégedettség tölti el. Menj ki a szabadba, sétálj, lélegezz mélyeket, táncolj, ússz, pihenj, hallgass szép zenéket, masszíroztasd meg magad, egyél valami finom, tápláló ételt. Engedd meg a testednek, hogy jól érezze magát!

Második lap:

Az emocionális szintû gyógyítás szorosan összefügg a fizikai szintû egységbe rendezéssel és gyógyítással. Az emocionális gyógyítás folyamán rendszerint testi gyógyítással is foglalkoznunk kell. Ide tartoznak a masszázs és az alternatív gyógyítás különbözõ válfajai, mint a kiropraktika és az akupunktúra, valamint a táplálkozás. Hatásosan gyógyíthatjuk magunkat a mozgás, a tánc, a sport segítségével – ilyenkor az életenergiát hagyjuk keresztüláramlani a testünkön.

Fizikai értelemben meg kell tisztítanunk azokat a helyeket, ahol testünkben megrekedt az energia, ami általában összefügg emocionális élményeinkkel. Ez egyidejûleg meggyorsítja a gyógyulás folyamatát mind fizikai, mind emocionális szinten.

Harmadik lap:

Bármit csinálsz a szabadban, ami kapcsolódik a természethez vagy a földhöz, állj meg egy pillanatra és kérd a föld, a növények, az állatok és a hely természet-szellemeinek áldását. Gondolj arra, hogy igazából sohasem birtokolhatjuk a Föld egyik részét sem. Mi csak õrizõi és gondnokai vagyunk a Földnek, és a hely, ahol éppen vagyunk, mindig tudatja velünk, mik a szükségletei és vágyai.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Harmat Klára
    Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*
*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..