INTUÍCIÓ

Válassz egy lapot és fogadd meg amit tanácsol számodra!

Megosztás
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Első lap:

A mai világban hajlamosak vagyunk arra, hogy elhanyagoljuk testünket. Magától értetõdõnek vesszük, hogy van, mûködik, s eszünkbe sem jut, hogy cserben hagyhat bennünket. Pedig fontos, hogy megtanuljuk becsülni a testünket és elismeréssel fogadni mindazt, amit értünk tesz.

Mindennap légy együtt a testeddel úgy, ahogy a legjobban esik. Nem arról van szó, hogy olyasmire kényszerítsd a tested, amirõl azt hiszed , jó neki. Engedd meg a testednek, hogy azt csinálja, amit élvez, amit szórakoztatónak és üdítõnek érez, és amitõl elégedettség tölti el. Menj ki a szabadba, sétálj, lélegezz mélyeket, táncolj, ússz, pihenj, hallgass szép zenéket, masszíroztasd meg magad, egyél valami finom, tápláló ételt. Engedd meg a testednek, hogy jól érezze magát!

Második lap:

Az emocionális szintû gyógyítás szorosan összefügg a fizikai szintû egységbe rendezéssel és gyógyítással. Az emocionális gyógyítás folyamán rendszerint testi gyógyítással is foglalkoznunk kell. Ide tartoznak a masszázs és az alternatív gyógyítás különbözõ válfajai, mint a kiropraktika és az akupunktúra, valamint a táplálkozás. Hatásosan gyógyíthatjuk magunkat a mozgás, a tánc, a sport segítségével – ilyenkor az életenergiát hagyjuk keresztüláramlani a testünkön.

Fizikai értelemben meg kell tisztítanunk azokat a helyeket, ahol testünkben megrekedt az energia, ami általában összefügg emocionális élményeinkkel. Ez egyidejûleg meggyorsítja a gyógyulás folyamatát mind fizikai, mind emocionális szinten.

Harmadik lap:

Bármit csinálsz a szabadban, ami kapcsolódik a természethez vagy a földhöz, állj meg egy pillanatra és kérd a föld, a növények, az állatok és a hely természet-szellemeinek áldását. Gondolj arra, hogy igazából sohasem birtokolhatjuk a Föld egyik részét sem. Mi csak õrizõi és gondnokai vagyunk a Földnek, és a hely, ahol éppen vagyunk, mindig tudatja velünk, mik a szükségletei és vágyai.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

1 Comment

Hozzászőlás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!