INTUÍCIÓ

Válassz egy lapot és tudd meg mi az életcélod az angyalok szerint

Megosztás
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Első lap:

A környezet iránti szenvedélyed lelked céljából fakad. A megtestesülésed előtt elkötelezted magad amellett, hogy ezt az életet a bolygó megsegítésére szenteled. Minden alkalommal érezheted ezt a célt, amikor felzaklat a környezetszennyezés; valamint az állatok, a virágok és a fák iránti szereteteden keresztül is. Gyakran érzed úgy, hogy szorosabb kapcsolatban állsz az állatokkal, mint az emberekkel. Ez azért van, mert a lelked rezonál a természet őszinteségére és szépségére.

Ez a lap arra inspirál és motivál, hogy a környezet érdekében cselekedj. Ez azzal kezdődik, hogy környezetbarát életstílust követsz, például újrahasznosítással foglalkozol, vagy “zöld” tisztítószereket használsz. A környezetvédelemmel kapcsolatos hivatásod kapcsolódhat állatokhoz (kutyafelügyelet, kutyasétáltatás, állati kommunikáció, állatvédő aktivista munka és így tovább), növényekhez (botanika, kertészkedés, tájépítészet és hasonlók) kristályokhoz, vizekhez, levegőminőséghez, alternatív energiához stb.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

2 hozzászólás

Hozzászőlás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!