Válassz egy lapot és tudd meg mi az életcélod az angyalok szerint

Első lap:

A környezet iránti szenvedélyed lelked céljából fakad. A megtestesülésed előtt elkötelezted magad amellett, hogy ezt az életet a bolygó megsegítésére szenteled. Minden alkalommal érezheted ezt a célt, amikor felzaklat a környezetszennyezés; valamint az állatok, a virágok és a fák iránti szereteteden keresztül is. Gyakran érzed úgy, hogy szorosabb kapcsolatban állsz az állatokkal, mint az emberekkel. Ez azért van, mert a lelked rezonál a természet őszinteségére és szépségére.

Ez a lap arra inspirál és motivál, hogy a környezet érdekében cselekedj. Ez azzal kezdődik, hogy környezetbarát életstílust követsz, például újrahasznosítással foglalkozol, vagy “zöld” tisztítószereket használsz. A környezetvédelemmel kapcsolatos hivatásod kapcsolódhat állatokhoz (kutyafelügyelet, kutyasétáltatás, állati kommunikáció, állatvédő aktivista munka és így tovább), növényekhez (botanika, kertészkedés, tájépítészet és hasonlók) kristályokhoz, vizekhez, levegőminőséghez, alternatív energiához stb.

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

2 hozzászólás

  1. Avatar Bánfia Csilla szerint:

    Nem nyitja meg a második oldalt napok ota

  2. Avatar Mária Bányai szerint:

    Dühítenek a mozgó reklámok tömegei.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!